Se iubesc mai ceva ca adolescenţii. Cristian Boureanu şi Laura Dincă, apariţie de senzaţie în Capitală FOTO

Drumurile pe care le tot face în ultima vreme la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie nu îl împiedică pe Cristian Boureanu să-i acorde atenţie iubitei sale. Ba mai mult, fostul deputat pare mai îndrăgostit ca niciodată. Imaginile surprinse de paparazzii stau mărturie.

08 mai 2018, 07:24

În ciuda tuturor problemelor cu care se confruntă, Cristian Boureanu şi Laura Dincă au rămas uniţi şi nu ratează nicio ocazie de a le arăta oamenilor cât de mult se iubesc. Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când cei doi şi-au făcut apariţia într-un parc din Capitală.

Îmbrăcat lejer şi cu ochii acoperiţi de o pereche de ochelari de soare, Cristian Boureanu şi-a ţinut iubita tot timpul de mână. Ba mai mult, din când în când, celebrul bărbat i-a zâmbit şi i-a şoptit vorbe dulci iubitei sale, care a făcut furori cu rochiţa sexy care îi acoperea superbul trup.

Citeşte şi Cristian Boureanu, audiat peste 10 ore la DNA. Fostul deputat, acuzat de trafic de influenţă UPDATE

Preţ de mai bine de o oră, cei doi s-au plimbat pe aleile parcului, cuprinşi de o dragoste nemărginită. Fără îndoială, Cristian Boureanu şi Laura Dincă sunt un exemplu pentru tinerii îndrăgostiţi.

Mită de peste 2 milioane de euro

Cristian Boureanu este cercetat de Direcţia Naţională Anticorupţie într-un dosar de luare de mită, alături de foşti demnitari. În dosarul respectiv, procurorii vizează infracţiunile comise în cadrul încheierii şi executării contractelor de reabilitare a liniei ferate Bucureşti-Constanţa. Mai exact, câţiva oficiali români ar fi primit suma de 20 de milioane de euro de la o firmă din străinătate, pentru a încheia contractul de reabilitare.

Potrivit DNA, banii încasaţi ilegal ar fi reprezentat un procent din suma pe care compania respectivă îi încasa de la stat pe măsură ce lucrările erau desfăşurate. Procuroii susţin că acestă infracţiune s-ar fi desfăşurat în două etape, iar din cea din urmăar fi făcut parte şi Cristian Boureanu. Acesta ar fi acceptat să primească 2,2 milioane de euro în vederea exercitării influenţei sale faţă de reperezentanţii Ministerului Transporturilor.