Şeful Clanului Sportivilor, săltat de pe Otopeni după ce a ordonat incendierea unei vile a Cordunenilor. Eugen Preda a fost arestat

Şeful clanului "Sportivilor", Eugen Preda, a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. Interlopul a fost săltat de mascați, noaptea trecută, chiar de pe aeroportul Otopeni. El este acuzat că a dat ordin să fie incendiată casa liderului clanului rival "Corduneanu" din Iași. În momentul atacului, în locuinţă se aflau şi copii. Alături de Eugen Preda, alți trei locoteneți ai săi, implicați în acest caz, au fost arestați preventiv. 

RomaniaTV.net
23 oct. 2019, 14:57
Şeful Clanului Sportivilor, săltat de pe Otopeni după ce a ordonat incendierea unei vile a Cordunenilor. Eugen Preda a fost arestat

Eugen Preda ar fi dat ordin ca locuința Cordunenilor să fie incendiată lună trecută, în septembrie, după o ceartă în Anglia între doi membri ai celor două clanuri interlope. Totul s-a petrecut după miezul nopţii, interlopii s-au deplasat cu o maşină înmatriculată în Anglia, au folosit un recipient cu 5 liitri de benzină. la acel moment, în casă se aflau cinci persoane, între care şi doi copii. Locatarii au reuşit să stingă focul şi au sunat la 112.

Preda a fost săltat de pe aeroportul Otopeni şi dus la Iaşi, alături de complicii săi. Eugen Preda a fost condamnat într-un dosar greu, cel al furtului de arme de la unitatea militară Ciorogârla, trebuia să execute 12 ani de puşcărie. A fost eliberat la sfârşitul anului 2017, în baza recursului compensatoriu.