Senator din Iaşi lăsat fără curent şi apă de Sărbători, de vecinul interlop Vandam

Interlopul cu care senatorul Ionel Agrigoroaei împarte vila din Ţicău a sistat furnizarea electricităţii în ajunul Crăciunului, iar de Sfântul Ştefan a oprit şi apa.

RomaniaTV.net
29 dec. 2014, 11:31
Senator din Iaşi lăsat fără curent şi apă de Sărbători, de vecinul interlop Vandam

Hărţuire continuă la adresa senatorului ieşean Ionel Agrigoroaei, scrie zdi.ro. Interlopul cu care acesta împarte vila din Copou, Vandam Constantin, a continuat în perioada Crăciunului să-l terorizeze pe parlamentar, sistând complet utilităţile locuinţei pe care cei doi o împart. La casa de pe stradela Scăricica au ajuns şi poliţiştii, care au deschis noi dosare penale pe numele lui Vandam Constantin.

Citeşte şi Fiul unui SENATOR din Botoşani, FIŢE de vedetă la un concurs de Miss VIDEO

Prima acţiune a lui Vandam Constantin a fost cea din ajunul Crăciunului, atunci când membrul clanului Tănase a sistat furnizarea de electricitate din locuinţă. Senatorul şi familia sa au fost astfel nevoiţi să-şi petreacă sărbătorile fără curent electric.

În a treia zi de Crăciun, Constantin a continuat hărţuirea. A oprit conducta de apă a vilei, betonând ulterior căminul de apă din curte. „A turnat beton în căminul de apă şi mi-a spus la ureche că mă va băga şi pe mine în beton. Sunt disperat, nu ştiu ce să mai fac, pentru că această persoană continuă să mă hărţuiască şi mi-e teamă să nu recurgă şi la gesturi extreme. Astăzi (n.r., ieri) a pus lacăte pe porţile de la intrare şi ne-a interzis accesul în locuinţă. Sunt mai multe dosare penale în lucru la Poliţie, sper ca situaţia să se remedieze într-un timp cât mai scurt”, a precizat senatorul Ionel Agrigoroaei.

Conflictul dintre acesta şi membrii clanului Tănase a apărut după ce un membru al acestei grupări, Vandam Constantin, a cumpărat la licitaţie o parte a vilei în care locuieşte Ionel Agrigoroaei. Acesta a avut respectiva parte de casă scoasă la licitaţie după ce nu a plătit un credit contractat la Piraeus Bank. După mutarea în locuinţa din Ţicău, Vandam a început să-l ameninţe pe senator, dar şi familia acestuia. Interlopul a săpat, la un moment dat, şi o groapă în curtea casei, spunându-i demnitarului că îi va deveni mormânt.

Citeşte şi Senator PP-DD, trimis în judecată pentru că a luat un credit cu ACTE FALSE

Ulterior, membrii clanului Tănase s-au apărat şi au spus că groapa ar fi fost săpată pentru amenajarea unui grup sanitar. Scopul acţiunilor de intimidare ale interlopului pare a fi forţarea unei tranzacţii imobiliare în dezavantajul senatorului.

Acesta se vede acum nevoit să nu poată vinde partea sa de vilă decât în pierdere, dacă ar vrea să plece de acolo, fie să o vândă interlopului la un preţ mult sub cel real.