Sepp Blatter, protagonistul unui incident amuzant. Şeful FIFA a fost SCĂLDAT, la propriu, ÎN BANI VIDEO

Preşedintele FIFA a fost protagonistul unui incident amuzant după ce un jurnalist s-a dus la masa lui, în timpul unei conferinţe de presă susţinută la Zurich, şi i-a înmânat acestuia un teanc de bani falşi. Până când agenţii de pază să intervină, ziaristul a aruncat în aer un alt teanc de bani înspre şeful FIFA.

20 iul. 2015, 14:06
Sepp Blatter, protagonistul unui incident amuzant. Şeful FIFA a fost SCĂLDAT, la propriu, ÎN BANI VIDEO

Alegerile pentru preşedinţia FIFA vor fi organizate pe 26 februarie 2016, potrivit unui anunț făcut transmis luni de forul fotbalistic mondial.

Citeşte şi: FIFA lucrează la IMAGINE. Decizie de ULTIMĂ ORĂ a şefilor de la NYON

Chiar când s-a aşezat la prezidiu, un jurnalist a venit cu un teanc de dolari falşi pe care i l-a înmânat lui Sepp Blatter, după care a luat alţi bani şi i-a aruncat în aer, până la intervenţia agenţilor de securitate. Şeful FIFA a anunţat că va reveni după ce „se face curăţenie”.

Pe 26 februarie 2016 va fi ales la Zurich noul lider la FIFA care îl va înlocui pe Joseph Blatter. Acesta a anunțat recent că demisionează din funcţia de preşedinte al FIFA, după ce a fost reales la conducerea forului fotbalistic modial pentru a cincea oară, la sfârșitul lunii mai.

Citeşte şi: Corupţie la FIFA. Un oficial arestat în Elveţia a fost extrădat în SUA

FIFA se confruntă cu un scandal de corupţie, după ce justiţia americană a pus sub acuzare 14 persoane, printre care doi vicepreşedinţi FIFA şi şapte oficiali ai forului.