Sex cu pacienta, în camera de consultaţii. Cine este doctorul filmat pe ascuns? VIDEO

Pasiunea nu cunoaste limite de timp sau de spatiu, asa cum este cazul unor amorezi din Mexic. Un doctor si o presupusa pacienta au devenit celebri pe Internet dupa ce au fost filmati chiar in timp ce intretineau relatii intime. 

29 iun. 2016, 11:35
Sex cu pacienta, în camera de consultaţii. Cine este doctorul filmat pe ascuns? VIDEO

Cei doi nu au mai avut rabdare sa se retraga intr-un loc intim si au devenit pasionali chiar in camera de consultatii. Din nefericire pentru cei doi, un curios se afla in zona si a profitat de ocazie pentru a filma scenele fierbinti. S-a intamplat la Yucatan, in sud-estul Mexicului. Cuplul a observat ca era filmat printr-o fereastra chiar cand el incerca sa o aseze mai bine pe pat. Au urmat momente de stanjeneala din partea celor doi si unele de amuzament din partea curiosului care a disparut rapid din zona cand a fost descoperit.

Odata plecat cu „proba video”, curiosul a urcat imaginile pe Internet si in scurt timp acestea au devenit virale in toata lumea. In legatura cu scenele de amor mexican, au aparut deja si primele barfe. Unele comentarii au avansat ideea ca femeia din imagini nu ar fi o pacienta, ci chiar o colega a doctorului.

Cel numit „Dr. Simi” in comentariile internautilor a fost si criticat pentru comportamentul lui. Spre exemplu, un comentariu lasat de Leon Palma viza lipsa de precautie a doctorului, dar totodata si zgarcenia acestuia. „La hotel? Nu, mai bine la doctorul Simi, pentru ca este la fel, dar mai ieftin.”

Si alte pareri au condamnat reactiile celor doi. Mai multe persoane i-au acuzat pe amorezi ca au dat un exemplu negativ cu apucaturile lor pasionale. „Un spital nu este loc pentru sex si nu trebuie murdarit de asemenea inconstienti”, „Rusine! Ar trebui trasi la raspundere.” sau „Cine sunt tampitii astia care sunt in calduri?”, sunt doar cateva dintre comentarii. In aceste conditii, mexicanii care au vazut imaginile scandaloase, asteapta cu nerabdare o reactie din partea conducerii unitatii medicale respective. Ramane de vazut cum se va termina aceasta poveste pentru pasionalul doctor Simi.