SEX ÎN TOALETE PUBLICE. „Intră câte un bărbat şi o femeie şi stau câte o jumătate de oră. Ce poate să facă!”

Toaletele ecologice instalate in diferite zone ale municipiului nu servesc numai nevoilor fiziologice ci si altor nevoi. Acestea din urma, ne-au fost sesizate de catre cititorii nostri pentru faptul ca in incinta lor ar avea loc si intretinerea de relatii sexuale.

05 iun. 2014, 10:41
SEX ÎN TOALETE PUBLICE. „Intră câte un bărbat şi o femeie şi stau câte o jumătate de oră. Ce poate să facă!”

Primaria si Directia de Gospodarire Publica detine mai multe astfel de toalete ecologice in oras, amplasate in special in statiile de taxi-uri, scrie infobraila.ro. Costurile unui astfel de WC public pentru chirie si toaletare se ridica la suma de 11 milioane lei vechi lunar.

Citeşte şi Motive incredibile pentru care femeile au devenit mai uşor de băgat în pat

Primaria a instalat toalete ecologice in statiile de taxi special pentru taximetristii care s-au plans in repetate randuri ca nu au unde sa-si faca nevoile. Se pare ca intre timp, aceste mici si incomode spatii au ajuns sa aiba alta destinatie decat cea fireasca.

Femeile de moravuri usoare care isi satisfac partenerii pe timp de noapte in aceste toalete au fost vazute in repetate randuri de locatarii blocurilor din zonele unde sunt amplasate acestea.

Citeşte şi De ce este mai bine sa faci sex treaz, nu beat

„In fiecare seara intra aici in toaleta asta femei si barbati. Ce credeti ca fac impreuna, stau care jumatate de ora, in loc sa fie libera pentru oamenii care trec pe stada si ii taie cate ceva”, ne-a declarat un brailean nemultumit de ceea ce se petrece in toaletele ecologice.

Intretinute din bani publici, toaletele deservesc se pare actelor sexuale, care din pacate au ajuns sa fie cat mai vizibile.


loading...
Partenerii noștri