Sex la şcoală între minori, la Botoşani. Totul a fost filmat

Caz revoltător în satul Teioasa-Darabani, unde un băiat din clasa a VII-a, în vârstă de 14 ani, a abuzat sexual un coleg mai mic, chiar în timpul unei pauze.

04 iun. 2016, 13:34
Sex la şcoală între minori, la Botoşani. Totul a fost filmat

Întreaga scenă a fost filmată de un alt băiat, iar imaginile cu pricina au început să fie distribuite printre copii, scrie monitorulbt.ro. Informaţiile au ajuns la tutorele victimei, care a mers la şcoală, iar în urma intervenţiei conducerii unităţii cazul a fost preluat de poliţişti. Cercetările au confirmat toate aceste fapte, cazul fiind preluat de Poliţia Darabani.

Citeşte şi Scene EXPLICITE în cărţi recomandate elevilor de clasa a-9-a. Părinţii sunt revoltaţi

Potrivit primelor informaţii, victima ar fi un băiat de 11 ani, din clasa a V-a, aflat în plasament familial, iar totul s-ar fi întâmplat, marţi, pe 31 mai.

Învăţând în program simultan, adică în aceeaşi sală de clasă, băiatul de 14 ani a mers într-una din pauze la colegul său mai mic şi i-a propus ca, în schimbul unui telefon mobil, să întreţină un raport sexual oral. Fără să ştie ce înseamnă acest lucru, băiatul de 11 ani a acceptat, iar în pauza de la ora 12 a mers cu elevul de clasa a VII-a într-o lizieră de salcâmi, unde s-a şi petrecut totul. Scenele au fost filmate cu telefonul mobil de un coleg, iar imaginile au început să circule prin reţelele de socializare.

Citeşte şi Copile violate de tată timp de un an. Ultimul abuz s-a petrecut în Vinerea Mare

Informaţi, poliţiştii au deschis imediat un dosar penal.

Totodată, a fost sesizată şi Protecţia Copilului. Deocamdată, autorităţile au refuzat să comenteze cele întâmplate întrucât cercetările sunt într-o fază incipientă.