Sexul şi aura. Cum interacţionează energiile intime

Fii atent cu cine alegi sa imparti energia ta intima. Intimitatea la acest nivel interfereaza cu energia aurei celeilalte persoane. Aceste conexiuni sunt puternice, indiferent daca tu nu crezi in legaturile spirituale.

22 mart. 2017, 21:12
Sexul şi aura. Cum interacţionează energiile intime

Cu cat esti mai intim cu o persoana, cu atat mai puternica va fi conexiunea dintre voi si cu atat mai mult, aura ta energetica se va intrepatrunde cu a lui. Imagineaza-ti cum arata aura unei persoane care obisnuiteste sa faca sex cu mai multe persoane.

„Nu te culca niciodata cu o persoana in pielea careia n-ai vrea sa fii niciodata”, spunea Lisa Chase Patterson. Potrivit acestea, in timpul sexului, partenerii schimba energii. Actul sexual nu este doar fizic, ci si energetic, nu se schimba doar fluide, ci si energii. Daca faci sex cu o persoana pozitiva, iubitoare, ii vei absorbi aceasta energie, iar nivelul tau energetic se va ridica. Daca, in schimb, faci sex cu o persoana negativista, pesimista, instabila, depresiva, aceasta energie te va da peste cap. Iar cand o persoana obisnuieste sa faca sex cu mai multi oameni, absoarbe de la fiecare.

De aceea sunt foarte importante curatarile energetice. Asa cum avem grija de curatenia fizica pentru a scapa de germeni si bacterii, asa ar trebui sa facem curatari pentru sanatatea aurei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO


loading...