Sexy-violatoarea de taximetrişti din Tulcea are un iubit. Cum arată la patru ani după incident

După ce a bătut, umilit și violat un taximetrist, scandalul în care a fost implicată a ajuns pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume. Acum, la mai bine de patru ani de la respectivul eveniment, se pare că impulsiva tulceancă și-a găsit jumătatea.

RomaniaTV.net
22 mai 2016, 10:01

„Este îndrăgostită până peste cap de spaniolul ei. L-a cunoscut la Madrid, acolo unde locuiește acum, și s-au decis de curând să se și căsătorească. Este ca o pisicuță în fața lui, nu îi iese din cuvât”, sunt dezvăluirile făcute de una dintre prietenele Luminiței Perijoc, femeia care a provoicat un scandal imens în momentul în care a fost acuzată că ar fi agresat și violat un taximetrist din Tulcea.

Mai mult decât atât, Luminița pare să fi uitat de momentele grele prin care a trecut în România și, mai mult decât atât,m nu discută deloc despre ce s-a întâmplat în seara în care viața ei a fost dată peste cap. ”Nu cred că iubitul ei știe ce s-a întâmplat atunci, cu ea. Pentru că ea nu mai seamănă cu femeia de atunci, este mult mai liniștită, cred că s-a cam lecuit de scandaluri și de violență. Acum, preferă să aibă grijă de bărbatul de care este îndrăgostită și să nu facă vreun gest necugetat”, a mai spus amica Luminiței pentru spynews.ro.