Sexy-violatoarea taximetristului, Luminiţa Perijoc, a fost bătută măr de o altă femeie

Dupa ce a scapat de inchisoare, Luminita Perijoc, sexy-violatoarea de taximetristi pare sa-si fi gasit o alta ocupatie prin care sa se descarce de energie: boxul. Numele său a apărut pe tabloul principal al unei competiţii de box desfăşurate în Bulgaria.  

RomaniaTV.net
16 apr. 2014, 13:25

Luminita Perijoc a trecut de la violat barbati la batut femei. De data aceasta o face in ring, intr-un cadru organizat, cu arbitri care puncteaza fiecare lovitura si fara ca politia sa mai intervina. Nu se stie prin ce context, numele Luminitei Perijoc a aparut pe tabloul principal al unei competitii de box amator care a avut loc in urma cu o luna si jumatate in Bulgaria, la Strandja. Conform rezultatelor afisate, sosia Angelinei Jolie a invins in primul meci o sportiva din Tara Galilor dar a pierdut in optimi cu o bulgaroaica (aceasta a si castigat ulterior turneul).

Sexy-violatoarea din Tulcea l-a sunat pe taximetristul Nicu: „Încă îi place de mine”

Interesant este si faptul ca in boxul feminin mai exista o sportiva pe nume, mult mai bine cotata, pe nume Perijoc. Aceasta poarta insa un alt prenume: Lacramioara.

Tulceanca Luminita Perijoc a starnit un scandal urias in urma cu trei ani, cand un taximetrist a acuzat-o ca l-a violat si ca a incercat sa-l omoare. Zilele trecute, procesul in care Luminita a fost judecata s-a incheiat, iar sexy-violatoarea a scapat doar cu patru ani de inchisoare cu suspendare.

SEXI-VIOLATOAREA şi TAXIMETRISTUL violat au fost condamnaţi împreună