Bărbatul care şi-a violat fiicele timp de ŞASE ani a primit 12 ani de închisoare

Un bărbat din Ploieşti, acuzat că şi-a violat ambele fiice minore timp de şase ani, a fost condamnat la 12 ani de închisoare, dar şi la plata unor daune în valoare de 40.000 de euro către victimele sale. Bărbatul a fost arestat în aprilie 2019, iar acum urmează să fie transferat într-un penitenciar pentru a-şi isprăşi pedeapsa.

RomaniaTV.net
13 feb. 2020, 08:47
Bărbatul care şi-a violat fiicele timp de ŞASE ani a primit 12 ani de închisoare

Bărbatul a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti în luna mai 2019, sub acuzaţiile de viol în formă continuată. Victimele sale au fost chiar cele două fiice, minore, în prezent eleve de liceu. 

Citeşte şi: O fetiţă de 11 ani a fost violată de un vecin şi obligată să aibă raporturi sexuale cu alte persoane

Potrivit anchetatorilor, bărbatul şi-a agresat sexual una dintre fete timp de şase ani, în perioada 2012-2019, iar pe cea de-a doua fiică în anul 2015. Totul a ieşit la iveală în momentul în care una dintre fete i-a povestit tot mamei sale.

Mama a anunţat Poliţia

În momentul în care mama a aflat ce s-a întîmplat, a stat de vorbă şi cu cea de-a doua fiică, care a recunoscut totul. Femeia a anunţat autorităţile, iar prin urmare în luna aprilie poliţiştii au făcut mai multe percheziţii la domiciliul familiei finalizate cu arestarea bărbatului.

Potrivit ordonanţei de reţinere, procurorii au reţinut faptul că în cazul uneia dintre fete a fost vorba despre „un minim de 15 acte materiale referitoare la raport sexual normal, două acte materiale referitoare la raportul sexual anal şi necuantificabile însă cu o frecvenţă ridicată referitoare la raport sexual oral“.

Citeşte şi: Percheziţii la multe primării din judeţul Olt într-un dosar de achiziţii fictive

Bărbatul a fost arestat preventiv în data de 19 aprilie 2019 şi a rămas în spatele gratiilor până în prezent. Judecătoria Ploieşti l-a condamnat la 12 ani de închisoare, iar bărbatul va plăti fetelor câte 20.000 de euro daune morale, iar după ce îşi va ispăşi pedeapsa nu va mai avea voie să ia legătura cu acestea timp de cinci ani.

„Condamnă pe inculpatul M.G.S. la pedeapsa de 7 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de viol (faptă din 2012). Condamnă pe inculpatul M.G.S. la pedeapsa de 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală (faptă din 2015). Condamnă pe inculpatul M.G.S. la pedeapsa de 8 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de viol în formă continuată (fapte din perioada 2013-2019.)“, se arată în sentinţa instanţei de judecată.