Şi-a violat verişoara de 13 ani şi s-a spânzurat de spaima puşcăriei

Un tânăr din Rasova, Constanţa, a hotărât să-şi pună capăt zilelor de frică să nu ajungă după gratii. Acesta era cercetat pentru viol. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi avut o relaţie cu verişoara sa, în vârstă de 13 ani, pe care ar fi constrâns-o să întreţină relaţii sexuale cu el în luna aprilie a acestui an.

21 mai 2014, 09:22
Şi-a violat verişoara de 13 ani şi s-a spânzurat de spaima puşcăriei

Poliţiştii din Rasova au fost sesizaţi prin 112 în dimineaţa de marţi, 20 mai, în jurul orelor 05.15, despre faptul că un tânăr a fost găsit decedat la domiciliul său, scrie replicaonline.ro. „În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că tânărul de 24 de ani, s-a sinucis, nefiind identificate alte urme de violenţă pe corp. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului din Medgidia pentru efectuarea necropsiei. În cauză poliţiştii au deschis o anchetă în vederea stabilirii cu exactitate a producerii evenimentului”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Citeşte şi DRAMA unui minor din Constanţa. A fost VIOLAT de patru prieteni, în curtea unuia dintre ei

Din câte se pare, în seara de luni, 19 mai, Constantin Vizitiu s-a întâlnit cu mai mulţi prieteni, printre care se afla şi un cumnat, şi au consumat băuturi alcoolice. Din vorbă în vorbă, tânărul de 24 de ani a spus că îi este foarte frică de puşcărie şi că mai bine se omoară şi scapă. Partenerii de pahar nu l-au băgat în seamă şi au continuat să bea până au căzut laţi.

Citeşte şi Îngrijitorul cailor de la Hipodromul Ploieşti, arestat după ce a violat o minoră

Beat şi el, Constantin Vizitiu s-a hotărât să se ţină de cuvânt, motiv pentru care s-a dus într-o anexă a locuinţei, a luat un cablu şi s-a spânzurat de o grindă. De dimineaţă, cumnatul lui s-a trezit şi a început să-l caute, iar când i-a găsit trupul neînsufleţit, a sunat de urgenţă la 112.