Simion Pop a murit, e doliu în lumea muzicii populare. Saveta Bogdan a dat vestea tristă

Doliu in folclorul romanesc! Saveta Bogdan a făcut anunţul trist, iar prietenii au transmis zeci de mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.

15 apr. 2021, 09:07
Simion Pop a murit, e doliu în lumea muzicii populare. Saveta Bogdan a dat vestea tristă

Simion Pop s-a stins din viață după o lungă perioadă în care a avut probleme de sănătate. Vestea tristă cum că artistul a decedat a fost făcută publică de către colega sa de breaslă Saveta Bogdan. Ea a scris un mesaj de condoleanțe pe Facebook la adresa celui care i-a fost coleg și consătean.

Renumita artistă a postat o fotografie în mediul virtual prin care le spunea fanilor despre decesul brusc al vedetei, care în urmă cu câțiva ani a suferit de cancer. Din fericire, s-a vindecat, însă drumul său s-a încheiat în urmă cu numai o seară.

„Cu adâncă durere am aflat de trecerea la cele veșnice a consăteanului meu, marele interpret Simion Pop! Nu îmi vine să cred! Dumnezeu să îl ierte!”, a scris Saveta Bogdan pe Facebook, în dreptul unei imagini.

Polițiștii și procurorii au deschis în acest caz un dosar de moarte suspectă. Cu doar câteva ore înaintea tragediei, artistul a fost prezent alături de soție la o emisiune Tv, unde au cântat împreună. Sebastian Comăneci, fiul de suflet al regretatului artist, a povestit pentru Star Popular că a aflat despre nenorocire de la fiica soției artistului, care l-a găsit într-o baltă de sânge. Cântărețul este cunoscut nu doar pentru vocea lui, ci și pentru puterea cu care a reușit să treacă peste o problemă gravă de sănătate pe care a avut-o în trecut și anume: cancerul.

Solistul a povestit în urmă cu ceva vreme că a mers în India și s-a vindecat de cancer cu ajutorul unei soluții miraculoase descoperite acolo. A avut un regim drastic și a făcut meditații, ce l-au ajutat să lupte cu boala nemiloasă, cu care a fost diagnosticată și manelista Denisa Răducu.

A murit preotul sibian Ioan Ică senior. Avea 89 de ani şi fusese infectat cu SARS COV 2
Începusem să uit de divinitate și de legătura cu Dumnezeu. Am avut o tumoră în vezică în stadiul trei. Am fost operat. Aveam 50 de ani. Doi medici specialiști s-au ocupat de mine și la un moment dat au ridicat din umeri de neputință.

Atunci am încercat să fac ceva… Soluția aceea naturistă am adoptat-o… Dumnezeu mi-a arătat calea. Am fost la Valeriu Pop. Mi-a zis că am niște calități… Mi-a zis ceva despre revelația lui Dumnezeu…
Eu a trebuit să merg până în India pentru această știință care m-a salvat… Trei ani de zile am ținut această dietă…. Vă spun un lucru care pare minor. În India există un singur izvor de apă vie. De acolo luam… Din toată lumea, bolnavi veneau acolo…

Regimul era drastic, dar sănătos. Lipie, sosuri, orez și în rest fructe, dar și carne uneori… Această energie făcea minuni. Făceam meditații”, spunea cântărețul de muzică de populară în emisiunea „Acces Direct”, în urmă cu câțiva ani.

Cătălina Isopescu, fiica cunoscutului om de televiziune Emanuel Isopescu, a murit la 49 de ani
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=959650574842456&id=400973557376830