Simona Gherghe a făcut anunţul pe Instagram: „Azi a fost ultima zi. Mulțumesc pentru tot!”

Simona Gherghe a postat un mesaj cât se poate de emoționant pe contul său de socializare. Vedeta este destul de tristă, însă încearcă să gândească pozitiv.

27 ian. 2023, 20:42
Simona Gherghe a făcut anunţul pe Instagram: „Azi a fost ultima zi. Mulțumesc pentru tot!”

Simona Gherghe s-a fotografiat în platoul emisiunii și a dat vestea. Simona Gherghe este destul de activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu comunitatea pe care a adunat-o în jurul său o mulțime de momente, atât din viața sa personală, cât și din latura profesională a acesteia.

De cele mai multe ori, atunci când se află pe platoul de filmat, Simona apare pe rețeaua de socializare cu zâmbetul pe buze. Așa a fost și de această dată, însă vestea pe care a primit-o cu puțin timp înainte a făcut-o să se gândească cu nostalgie la toți anii pe care i-a petrecut în televiziune.

Simona Gherghe trece din nou prin clipe de panică. Fiul vedetei se confruntă cu probleme de sănătate
Vedeta a postat o imagine în care apare alături de persoana care, de ani întregi, are grijă ca prezentatoarea TV să arate impecabil, înainte de a apărea pe micul ecran. Mădălina este cea care realizează machiajul de revistă pe care îl purta până acum realizatoarea, însă rolul acesteia nu se oprea aici, și aste pentru că femeia o și coafa pe Simona.

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate realizatoare din țara noastră. De ani întregi, aceasta apare pe micile ecrane ale românilor, lucru care îi încântă extrem de tare pe aceștia.

Cu câteva ore în urmă, vedeta a postat o imagine din platou pe contul ei de Instagram, împreună cu un mesaj emoționant. Simona Gherghe a publicat o imagine pe Instagram, alături de o persoană care i-a fost bună prietenă, dar și colegă.

Este vorba despre Mădălina, cea care realizează machiajul pe care vedeta îl poartă în toate emisiunile tv în care a apărut până acum. De asemenea, tot ea era și cea care se ocupa de părul Simonei Gherghe. Legătura dintre cele două era una extrem de strânsă, dar acum, se pare că drumul celor două o va lua în direcții diferite. Simona Gherghe spune că a lucrat cu Mădălina aproape 19 ani, iar acum, a venit momentul să se despartă.

Cum a reușit Simona Gherghe să slăbească 5 kilograme: „Gătesc lucruri simple şi nu durează mai mult de 45 de minute”
Prezentatoarea emisiunii Mireasa nu a spus ce se va întâmpla cu Mădălina, însă a dat de înțeles că de săptămâna viitoare, aceasta va începe un nou capitol din viața ei.

De asemenea, Simona Gherghe a ținut să îi mulțumească bunei sale prietene, dar și colege, pentru tot efortul depus în ultimii ani de zile și le-a recomandat urmăritorilor săi, care vor o coafură și un machiaj deosebit, să apeleze cu încredere la Mădălina.

„Lucrăm împreună de vreo 19 ani… Azi a fost ultima zi a Mădălinei. De luni, începe un nou capitol în viața ei. Mădă, mulțumesc pentru tot!

P.S. Dacă aveți nevoie de machiaj și coafat, apelați cu încredere la Mădălina!”, a fost mesajul postat de prezentatoarea TV la Instastory.