Simona Gherghe s-a infectat cu Covid pentru a doua oară, după doar patru luni. Ce simptome are prezentatoarea tv

Simona Gherghe s-a infectat din nou cu Covid. Au trecut doar patru luni de când a fost testată pozitiv pentru prima dată, iar acum a luat din nou virusul.

04 iul. 2022, 22:16
Simona Gherghe s-a infectat cu Covid pentru a doua oară, după doar patru luni. Ce simptome are prezentatoarea tv

Simona Gherghe este în izolare acasă și încearcă să stea cât mai departe de familie. Prezentatoarea și-a făcut mai multe teste și au ieșit pozitive.

Timp de câteva zile Simona Gherghe nu a fost deloc activă pe rețelele sociale, iar fanii au început să se întrebe ce s-a întâmplat cu ea. Prezentatoarea tv a dezvăluit, în cele din urmă, care e motivul.

Simona Gherghe le-a dezvăluit fanilor că are coronavirus. A explicat că s-a testat atât ea, cât și soțul ei, chiar înainte să meargă să-și ia copiii de la bunici. Ea a început să aibă simptome de răceală și a decis să se testeze. Apoi, s-a izolat și a stat departe de cei mici. Abia joi va merge să-i ia pe copii de la bunici, unde au stat în toată această perioadă.

Vedeta le-a spus urmăritorilor săi că a fost vorba despre o formă mai ușoară decât cea din februarie.

”Am COVID. După patru luni, m-am îmbolnăvit din nou. Habar n-am de unde, cum, cert e că sunt în izolare până joi. Pare o formă mai ușoară, sunt mult mai bine ca data trecută și sper să rămână așa. Mi-e foarte dor de copii, au rămas la bunici, la țară. De altfel, așa m-am și testat, având simptome de răceală ușoară. Știam că mergem la bunici să-i luăm pe Ana și Vlad și am zis să nu riscăm nimic. Și bine am făcut… Cam asta e! Să ne vedem cu bine”, a spus Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Vedeta e nu a mai apărut la emisiunea Mireasa în aceste zile, iar Gabriela Cristea a prezentat singură în această perioadă.

Citește și Momente dificile pentru Simona Gherghe. Ce se întâmplă cu cei doi copii ai vedetei: „Sunt terminată!”

Citește și Simona Gherghe şi-a anulat totul. Momente grele pentru vedeta TV