Simona Gherghe trece din nou prin clipe de panică. Fiul vedetei se confruntă cu probleme de sănătate

Continuă problemele pentru Simona Gherghe. Recent întoarsă din vacanță, prezentatoarea tv e îngrijorată de starea de sănătate a fiului cel mic.

13 ian. 2023, 09:18
Simona Gherghe trece din nou prin clipe de panică. Fiul vedetei se confruntă cu probleme de sănătate

Vlad se confruntă cu probleme de sănătate. Simona Gherghe, care își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, le-a povestit acestora că fiul cel mic a început să tușească după ce a mers doar o zi la grădiniță. S-a întors din vacanță perfect sănătos, deși a stat multă vreme afară, însă acum a răcit.

”A mers o zi la grădi. O zi. Și tuse, tuse, tuse…Cât am stat la munte a fost totul perfect. Deși erau afară, în frig 5, 6, 7 ore pe zi. A fost suficientă o zi, în colectivitate, ca să capete tusea asta…”, a scris Simona Gherghe pe Social Media.

Citește și Cum a reușit Simona Gherghe să slăbească 5 kilograme: „Gătesc lucruri simple şi nu durează mai mult de 45 de minute”

Simona Gherghe, peripeții în vacanța din Italia

Simona Gherghe a început anul 2023 cu stângul. A ținut-o numai în situații neplăcute, care pare că încă nu s-au încheiat. mediat după Crăciun, după ce s-a bucurat de venirea Moșului alături de copii, fiica ei, Ana, a făcut gripă. Prezentatoarea le-a povestit fanilor că micuța a făcut temperatură și că din acest motiv nu a mai dus-o la grădiniță câteva zile.

Apoi, când totul s-a liniștit, Simona Gheghe și familia ei și-au făcut bagajele să plece în vacanță în Italia. Ajunși cu toții la aeroport, s-au trezit că zborul le-a fost amânat. Au fost nevoiți să aștepte ore întregi un alt zbor. Avionul trebuia să decoleze la 5.45 dimineața, dar cursa a fost amânată pentru ora 13.45.

Citește și De pe pârtia de schi, direct la spital. Simona Gherghe a ajuns pe mâna medicilor italieni, în timpul vacanței cu familia

În cele din urmă, prezentatoarea, soțul și cei doi copii ai lor au reușit să ajungă în Italia, s-au cazat și s-au dus direct pe pârtia de schi. S-au distrat cu toții, s-au dat pe schiuri, s-au bucurat de timpul petrecut împreună, au făcut poze, însă vacanța nu a fost lipsită de incidente. Prezentatoarea tv a ajuns pe mâna medicilor italieni după ce a suferit o fractură la coaste. ”Se mai întâmplă și de astea…”, spunea ea.