Simona Halep, mai fericită ca oricând după ce a semnat actele de divorț. Toni Iuruc, ironii pe seama separării: „Motivul e eliminarea din turul 1 de la US Open”

Simona Halep și Toni Iuruc s-au întâlnit la notar, în zona Dorobanți, pentru a semna actele de divorț. Păreau mai veseli și relaxați ca oricând, semn că despărțirea oficială era așteptată de amândoi.

08 sept. 2022, 15:33

Simona Halep a ieșit de la notar cu zâmbetul până la urechi, ignorând complet întrebările jurnaliștilor prezenți la fața locului și urcându-se într-un bolid de lux.

La rândul său, Toni Iuruc părea foarte relaxat și binedispus. Întrebat despre motivele divorțului de celebra sportivă, acesta a preferat să răspundă printr-o glumă. „Eliminarea din turul 1 de la US Open. Nu comentez nimic”, le-a spus Toni Iuruc jurnaliștilor.

Vestea despărțirii dintre Simona Halep și Toni Iuruc a luat prin surprindere o țară întreagă, mai ales că cei doi se căsătoriseră civil de mai puțin de un an și aveau planificat să facă ceremonia și religioasă și petrecerea în luna noiembrie a acestui an. Simona și Toni erau împreună de trei ani.

Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep: „Am hotărât de comun acord să ne despărțim!”

Toni Iuruc a fost cel care a confirmat, miercuri, divorțul de Simona Halep, fără să precizeze, însă, motivele care au dus la separare. “Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!” a declarat el.

Omul de afaceri machidon a mai fost căsătorit de două ori. De prima soție, Arina, de profesie model, și cu care are un copil, s-a despărțit relativ repede, iar de a doua, Liana, a divorţat după ce aceasta l-a înşelat şi chiar a rămas gravidă cu amantul.

Lista foştilor iubiţi ai Simonei Halep a început cu Andrei Mlendea. Pe atunci, sportiva era la vârsta majoratului, dar acest lucru nu a fost un impediment. Legătura cu cel care i-a fost antrenor a durat până undeva prin 2013. Cel mai mult s-a scris că Simona ar fi avut o relație cu Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte, unul dintre apropiații finanțatorului de la FCSB, Gigi Becali. Despre povestea lor de dragoste a vorbit chiar bunica sportivei. În 2015, au apărut informații că Simona Halep și-a găsit un nou iubit, Sorin Marin, un tânăr afacerist în vârstă de 26 de ani la acea vreme. Au apărut mai multe fotografii cu ei în ipostaze tandre, iar apropiaţii au spus că era nelipsit de la turneele ei, dar relaţia s-a stins la fel de repede cum a și apărut.