Simona Halep divorțează de Toni Iuruc la notar! Motivul despărțirii + ce se întâmplă cu averea campioanei FOTO

Simona Halep şi Toni Iuruc divorţează! Cei doi s-au căsătorit anul trecut, iar în această toamnă ar fi trebuit să aibă petrecerea de nuntă.

07 sept. 2022, 15:10

Simona Halep divorțează de Toni Iuruc! ProSport scrie în exclusivitate că cei doi au decis să divorţeze la notariat, discret. Simona Halep şi Toni Iuruc nu vor împărți nimic, aceasta fiind înțelegerea dintre ei din momentul în care s-au cunoscut. Motivul oficial al rupturii ar fi distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera Simonei Halep. Chiar dacă părinţii sportivei au încercat să evite acest lucru, cei doi au mers în această vară într-o vacanță în Grecia, unde lucrurile s-au clarificat, dar în direcția rupturii definitive.

Simona Halep rupe tăcerea: „Nu eu l-am părăsit, ci invers!”. Românca a dat, în sfârşit, cărţile pe faţă!

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil, anul trecut, pe 15 septembrie, iar acum, pe 13 noiembrie 2022, urma cununia religioasă și nunta. Nunta ar fi trebuit să aibă loc la Cazinoul din Sinaia și au fost trimise, din câte se pare, invitații pentru 300 de persoane. Data era aleasă special la finalul sezonului competițional și chiar dacă Halep ajunge la Turneul Campioanelor, turneul nu încurca planurile Simonei fiindcă e programat în perioada 31 octombrie – 7 noiembrie. Nași ar fi trebuit să fie Toni Mihale, bun prieten din copilărie cu Toni Iuruc, și Cristina, partenera sa de viață. Familia Mihale derulează afaceri în mai multe domenii, printre altele având și un salon de evenimente sau acțiuni importante la o firmă ce deține un club din Mamaia.

Simona Halep jubilează: „Patrick Mouratoglou m-a ajutat să-mi regăsesc dragostea pentru tenis”. Ce vrea să îmbunătățească antrenorul la fostul lider WTA: „Sunt lucruri pe care le-a făcut cu Serena”

Toni Iuruc este un milionar machedon, un tip inteligent (așa îl descriu apropiații), care are mai multe afaceri în România. Acesta deține nu mai puțin de șase firme. În 2002, în colaborare cu alți trei parteneri, a înființat agenția full service AdVenture care s-a ocupat de prima campanie a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei, din 2008. Firma l-a avut client pe ex-edilul Bucureștiului și în următoarele campanii.