Simona Halep rupe tăcerea: „Nu eu l-am părăsit, ci invers!”. Românca a dat, în sfârşit, cărţile pe faţă!

Simona Halep (30 de ani) a dat cărţile pe faţă despre despărţirea de antrenorul australian Darren Cahill, înaintea debutului la turneul WTA 250 de la Washington.

01 aug. 2022, 18:34
Simona Halep rupe tăcerea: „Nu eu l-am părăsit, ci invers!”. Românca a dat, în sfârşit, cărţile pe faţă!
Simona Halep rupe tăcerea: "Nu eu l-am părăsit, ci invers!"

Simona Halep rupe tăcerea: „Nu eu l-am părăsit, ci invers!”. Deşi toată lumea ştia că despărțirea a fost de comun acord, acum ies la iveală detalii neașteptate. Întrebată la conferința de presă premergătoare meciului cu Cristina Bucșa despre rupturra de Darren Cahill, Simona Halep a avut o reacție uimitoare.

Simona Halep a chemat preotul la vila de 600.000 de euro. Ce afaceri are sportiva în imobiliare

„Simona, poți să ne spui cum a fost să îl părăsești pe Darren Cahill și să îl angajezi pe Patrick Mouratoglou? A fost ceva premeditat? Ce ne poți spune despre această tranziție?”, a fost întrebarea primită de Simona Halep. „În primul rând, nu eu l-am părăsit pe Darren Cahill, ci invers, în luna septembrie a anului trecut! În al doilea rând, nu i-aș compara, pentru că sunt prea diferiți! Ce pot spune în acest moment este că cel mai bun lucru pentru mine a fost să îl întâlnesc pe Patrick! Are o super energie și este super drăguț! Deci înseamnă mult pentru mine să lucrez cu astfel de oameni!”, a răspuns fostul lider WTA.

Cum se distrează Simona Halep în vacanța de vis din Mykonos, unde a plecat cu Toni Iuruc. Primele fotografii postate de tenismenă – FOTO

Simona Halep a continuat să-și laude noul antrenor: „Experiența și toate sfaturile primite de la el sunt incredibile, așa că mă bucur la maximum de această perioadă! M-a făcut să iubesc din nou tenisul și să iubesc munca, ceea ce nu s-a mai întâmplat înainte. Acum, dau tot ce am mai bun în fiecare zi! Nu avem așteptări în ceea ce privește rezultatele, ci doar legate de muncă și îmbunătățirile pe care le putem face! Vom vedea ce va fi!”.