Simona Halep, suspendată cel puţin până la toamnă pentru dopaj. Cum a dat-o de gol chiar antrenorul ei, Patrick Mouratoglou

Simona Halep, suspendată provizoriu pentru dopaj, aşteaptă sentinţa care urmează să fie anunţată de Sport Resolutions, un tribunal independent din Londra, dar se pare că fostul lider WTA nu va reveni pe teren mai devreme de toamna acestui an.

06 feb. 2023, 10:08
Simona Halep, suspendată cel puţin până la toamnă pentru dopaj. Cum a dat-o de gol chiar antrenorul ei, Patrick Mouratoglou
Simona Halep, suspendată cel puţin până la toamnă pentru dopaj

Simona Halep, suspendată cel puţin până la vară. Cel care a dat-o de gol pe româncă este chiar antrenorul ei, Patrick Mouratoglou! Acesta a început o colaborare cu tânărul jucător norvegian Holger Rune, după suspendarea Simonei Halep, care trebuia să se încheie la finalul anului trecut. Numai că, francezul a anunţat că a prelungit contractul cu Holger Rune pentru şase luni, ceea ce înseamnă cu nu va lucra în această perioadă cu Simona Halep! Acesta este un prim indiciu despre când ar putea să scape românca de suspendare, pentru că francezul nu ar putea pregăti doi jucători în paralel!

Citeşte şi: Descoperire-şoc în cazul de dopaj al Simonei Halep. Situaţia se schimbă radical: „Verifică-ți cosmeticele!”

Noul contract dintre Patrick Mouratoglou și Holger Rune prevede ca francezul să meargă alături de danez la turneele desfășurate pe hard în perioada următoare, dar și la cele programate în sezonul de zgură, inclusiv Roland Garros (28 mai – 11 iunie). Este clar că francezul nu putea lua această decizie dacă exista vreo șansă ca Simona Halep să joace la turneul ei preferat, deoarece era obligat să o însoțească pe sportiva noastră, conform contractului, scrie Adevărul.

Citeşte şi: Cine este bărbatul cu care Simona Halep a mers în Dubai. Fanii au felicitat-o imediat: „Noul iubit? Așa da!”

Holger Rune a declarat că își dorește ca francezul să continue pe termen lung în staff-ul său: „Bineînțeles că mi-ar plăcea! Este un antrenor bun rău și a căpătat o experiență cu Serena Williams. A fost pus în toate situațiile posibile. După sezonul de zgură vom stabili ce vom face pe termen lung”. „Scopul meu pentru anul acesta este să fiu numărul unu! Am învins aproape toți jucătorii din Top 10, inclusiv pe liderul mondial”, este planul îndrăzneț pe care Holger Rune vrea să îl îndeplinească alături de Patrick Mouratoglou.

Citeşte şi: Motivul real pentru care Simona Halep a divorţat. „Asta i s-a întâmplat şi lui Gică Hagi!”