Sinucidere în grup, la metrou în Bucureşti. Plan înfiorător dejucat în ultima clipă. Una dintre sinucigaşe, violată de propriul frate”

Două puștoaice din județul Giurgiu au pus la cale un plan sinistru, pe care au vrut să-l pună în aplicare într-o stație de metrou din Capitală.

RomaniaTV.net
16 aug. 2018, 09:43
Sinucidere în grup, la metrou în Bucureşti. Plan înfiorător dejucat în ultima clipă. Una dintre sinucigaşe, violată de propriul frate”

Polițiștii au reușit să intervină în ultima clipă și să evite, astfel, o tragedie cum nu a mai avut loc, niciodată, în România, scrie spynews.ro. Potrivit unor surse judiciare, cele două fete, una în vârstă de 15, iar prietena ei de 16 ani, au decis să meargă la București și să se sinucidă, amândouă odată, aruncându-se în fața metroului. Sursele citate au dezvăluit că fetele locuiesc fără părinți, care sunt plecați la muncă în străinătate. În plus, în acest context, una dintre ele a și fost abuzată sexual de fratele mai mare, care, după ce a violat-o în mai multe rânduri, a decis să-și pună capăt zilelor și s-a spânzurat.

Citeşte şi Povestea cutremurătoare a unei tinere din Iaşi: a fost violată atât de tată, cât şi de fratele ei

După ce au văzut la televizor că sinuciderile la metrou atrag atenția opiniei publice, cele două au decis să se arunce și ele în fața metroului și să transforme astfel, propria moarte, într-un spectacol mediatic, atrăgând astfel atenția asupra lor. Ca urmare, cele două s-au urcat într-un microbuz și au mers în Capitală. Singure și dezorientate, acestea au atras, însă, atenția polițiștilor, care le-au abordat în stația de metrou Timpuri Noi. Conduse la audieri, acestea au povestit cu naturalețe ce aveau de gând. Îngroziți, anchetatorii au anunțat imediat Protecția Copilului, instituție care le-a luat în grijă și le oferă consiliere psihologică.