Sissoko Sidia, devenit celebru după ce a participat la „Masterchef”, a murit de Covid-19

Sissoko Sidia, devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea “Masterchef”, a murit de Covid-19, fiind găsit miercuri dimineața, în locuința sa din Sectorul 3 al Capitalei.

20 oct. 2021, 15:29
Sissoko Sidia, devenit celebru după ce a participat la „Masterchef”, a murit de Covid-19
Sissoko Sidia, devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea “Masterchef”, a murit

Sissoko Sidia, devenit celebru după ce a participat la „Masterchef”, a murit de Covid-19. Sissoko Sidia, devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea “Masterchef”, a murit de Covid-19, fiind găsit miercuri dimineața, în locuința sa din Sectorul 3 al Capitalei.

Sissoko Sidia, devenit celebru după ce a participat la „Masterchef”, a murit de Covid-19

Sissoko Sidia a fost găsit mort, miercuri dimineața, în locuința din sectorul 3, al Capitalei. În acest caz nu a fost sesizată poliția, anunţă Ştirile Pro TV. Bucătarul se afla sub supravegherea medicului său de familie, care ulterior, a constatat decesul, scrie Gândul.

Cel mai îndrăgit artist de muzică populară din Banat a murit de Covid-19

După participarea la Masterchef, Sissoko Sidia a reuşit să-şi împlinească unul dintre cele mai mari vise, acela de a-şi lua diploma de bucătar. Ulterior, a participat la procesul de modernizare a bucătăriilor din mai multe restaurante de pe Valea Prahovei şi a organizat chiar şi cursuri pentru bucătari, în Sinaia, pe care i-a şcolit în legătură cu noile tehnologii din domeniu.

Lumea artistică, din nou în doliu! O cunoscută interpretă din Banat a murit de COVID la o săptămână după tatăl ei. Niciunul nu era vaccinat

Miercuri, Grupul de Comunicare Strategică a raportat 17.158 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 și 423 de decese.  Din totalul de 423 de pacienți decedați, 390 erau nevaccinați și 33 vaccinați. Cei 33 de pacienți decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între 50 și 80 de ani. 32 dintre pacienții decedați vaccinați prezentau comorbidități, iar pentru 1 pacient decedat nu au fost raportate comorbidități. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 19.728. Dintre acestea, 1.799 sunt internate la ATI.