Situația halucinantă prin care a trecut Florin Chilian. A apelat disperat la 20 de medici: „N-aveau nicio legătură cu meseria lor”

Cunoscutul cântăreț Florin Chilian a vorbit recent, într-un interviu pentru impact.ro, despre situațuia halucinantă prin care a fost nevoit să treacă. Având probleme de sănătate, a consultat mai mulți medici. Nu mai puțin de 20 de doctori i-au pus un diagnostic greșit

14 mai 2023, 12:42
Situația halucinantă prin care a trecut Florin Chilian. A apelat disperat la 20 de medici: „N-aveau nicio legătură cu meseria lor”
Situația halucinantă prin care a trecut Florin Chilian. A fost diagnosticat greșit de 20 de medici: „N-aveau nicio legătură cu meseria lor”

Florin Chilian este unul dintre cei mai iubiți artiști din România, însă în ultima perioadă acesta s-a retras de pe scenă, preferând se se ocupe mai mult de sănătatea sa. Anul trecut, în luna septembrie, cântărețul a avur parte de o sperietură îngrozitoară, după ce a aflat că ar putea suferi de cancer și paralizie. Artistul a consultat peste 20 de medici, pentru a ajune până la urmă pe mâna cuiva priceput. Din fericire,  nu a fost cazul de un  astfel de diagnostic dramatic, iar Florin Chilian a reușit să se liniștească. Totuși, din acesta se confruntă cu o problemă destul de neplăcută la coloană, în zona lombară. Munca multă și drumurile de care a avut parte se pare că au avut un impact semnificativ asupra sănătății lui.

Citește și: Ce semnifică aniversarea căsătoriei. Fiecare an are o denumire. Ce urări se fac pentru această ocazie

„Am avut, din septembrie anul trecut, un diagnostic de cancer, alt diagnostic de suspect de paralizie, am un program legat de mine care ține de recuperare, am avut șansa de a cunoaște trei medici fabuloși, între cei douăzeci și ceva pe care i-am consultat și care n-aveau nicio legătură cu meseria lor, și acum sunt într-un program de recuperare, pentru că ajunsesem din pricina muncii, drumuri, stat în mașină, cu o problemă foarte gravă la coloana lombară. Despre cancer nu e vorba, despre paralizie nici atât, cel puțin deocamdată. Programul meu l-am împins foarte departe în viitor. Deocamdată trebuie să mă axez pe lucrurile astea absolut firești, adică te dai jos din pat, te ridici de pe scaun, te așezi pe scaun, trebuie să reînvăț să stau în picioare, să merg, să mă ridic și să mă așez pe scaun. Îmi pare rău dar nu pot face precizări din punctul ăsta de vedere”, a povestit artistul.

Florin Chilian nu crede că mai are fani

Florin Chilian a mărturisit că nu crede că mai are fani, spunând că probabil mulți și-au pierdut aprecierea pentru el, din cauza scandalului din trecut, pe care l-a avut cu ministrul Culturii.

„Nu știu dacă este chiar așa, probabil că foarte mulți s-au dus după fenta unei întâmplări de acum 15 ani, când eu dădeam în judecată Guvernul României pentru furt de drepturi de autor, personajul principal din meciul ăsta, nu că n-a intrat la pușcărie, eu am dovedit că am fost furat de către un ministru din Guvernul României (Adrian Iorgulescu, ministrul culturii și cultelor, 2005-2008 – n.r.), ba chiar a devenit membru corespondent în Academia Română. Și probabil că s-au dus mulți după acea fentă, fiind profund nemulțumiți de luările mele de poziție. Nu știu dacă i-am păstrat pe toți, nu știu dacă am pierdut, nu știu dacă am câștigat. Cred că este rău pentru toți atunci când nu încercăm să ne facem o idee profundă despre o întâmplare sau alta. Nu vorbesc despre mine sau despre muzica mea, vorbesc despre orice. Și că este un rău și că nu lăsăm să se întâmple ceva, să existe o părere diferită de a noastră. De aici și bucuria și propunerea mea către Victor Roncea de a face acest concert în beneficiul redacției lor”, a declarat Florin Chilian.

Citește și: Liviu Vârciu răspuns acid la adresa lui Dan Negru: „Dane, na, că am cumpărat mașină! Tu tot bogat, eu tot sărac”