Smiley, gest emoţionant pentru un băieţel bolnav de cancer

Un băieţel diagnosticat cu tumoare cerebrala a trimis o scrisoare emoţionantă unei fundaţii umanitare prin care spunea că îşi doreşte foarte mult să-l cunoască într-o zi pe Smiley. La scurt timp, copilul a primit o vizită de la artistul preferat.

RomaniaTV.net
10 feb. 2016, 16:29

Cea mai mare dorinta a lui Tibi, un băieţel diagnosticat cu tumoare cerebrală, era sa-l cunoasca pe Smiley, asa ca artistul a aparut ca o magie in viata lui cu ajutorul unei fundatii umanitare. Micutul a primit de la idolul sau o mulltime de daruri: un tricou, o cana, o amuleta, un cd cu muzica lui Smiley si un autograf.

„Pentru mine fiecare intalnire cu copiii este foarte interesanta pentru ca mie imi place sa-i ascult si sa vad lumea prin ochii lor. Discutia cu el a fost foarte emotionanta si sper ca lucrurile pe care le-am discutat cu el sa ramana intre noi si sa faca ceea ce i-am spus eu”, a spus emotionat Smiley, potrivit wowbiz.ro.

Vezi şi: Povestea cutremurătoare a unui băieţel de 5 ani, bolnav de cancer. Vezi ce a făcut copilul pentru asistenta preferată