Smiley şi Gina Pistol şi-au botezat fetiţa. Primele imagini de la eveniment

Smiley şi Gina Pistol şi-au botezat fetiţa, duminică, 20 iunie. Cei doi au încercat să fie extrem de discreţi în legătură cu evenimentul creştinării micuţei Josephine, însă, o vedetă i-a dat de gol, postând şi câteva imagini de la eveniment.

21 iun. 2021, 15:05
Smiley şi Gina Pistol şi-au botezat fetiţa. Primele imagini de la eveniment

Smiley şi Gina Pistol şi-au botezat fetiţa. Cea care a dezvăluit evenimentul a fost Andreea Bănică, care a împărtăşit fanilor că se află la botezul fiicei Ginei Pistol și a lui Smiley. Totul a plecat de la ţinuta pe care o purta artista, de culoare roz bombon, menționând că este realizată special pentru ziua în care Josephine a fost creștinată.

Citeşte şi: Gina Pistol revine la Antena 1. Ce emisiune va prezenta şi care e data la care face marele pas

Smiley şi Gina Pistol şi-au botezat fetiţa

Este un costum special creat pentru mine pentru acest eveniment, pentru că sunt la botez la micuța Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol”, a spus Andreea Bănică pe InstaStory.

Andreea a postat şi câteva imagini de la botez, arătându-le fanilor că era undeva în aer liber, pe iarbă. Ulterior, tot duminică, și Smiley a postat o imagine cu el și fiica lui, spunând că îi schimbă scutecele „cu stil”. „Cum sa schimbi un scutec cu stil. Palarie noua, tricou de la… Va doresc o duminica deosebita!”, a scris Smiley pe instagram.

Gina Pistol spunea în urmă cu câteva zile că micuța Josephine va avea o pereche de nași și nu două, așa cum s-a speculat, iar aceștia vor fi niște prietenie de familie.

Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură”, a declarat Gina Pistol.

Cum arată Gina Pistol în costum de baie

De-a lungul timpului, corpul nostru trece prin tot felul de schimbari. Cu toatele ne dorim “perfectiunea”, acea perfectiune pe care o vedem in online, pe sticla sau prin reviste. De foarte multe ori, am pus presiune pe mine si pe corpul meu, mai ales pentru ca sunt persoana publica.

Cu trecerea anilor, insa, am invatat sa ma accept si sa fac “pace” cu mine. Evident ca toate ne dorim sa fim frumoase si sustin cu desavarsire munca pentru o versiune mai buna a noastra, insa, totul prin rabdare si acceptare.

Am trecut prin sarcina, perioada in care nu m-am blamat niciodata pentru vreun kg in plus(si am avut destule) . Dar cum as putea face asta, cand acest corp mi-a oferit cea mai mare minune a vietii? Este un templu, care a oferit dragoste si protectie timp de 9 luni copilei mele, iar acum, nu-mi mai ramane decat sa-i ofer ofrande.

Echilibrul cu tine insati conteaza cel mai mult asa ca ai grija de tine, de sufletul si de corpul tau. …si nu uita ca esti UNICA! P.S.pozele din aceasta campanie sunt neretusate”, a scris vedeta pe Instagram. (Vezi AICI foto)