Bucureştiul, victima invaziei de şobolani. Haosul continuă în centrul oraşului: Au ros cablurile şi au lăsat semafoarele fără curent

Șobolanii au luat cu asalt capitala. Rozătoarele au făcut pagube considerabile și au creat un haos rutier după ce au lăsat semafoarele fără curent.

17 iun. 2021, 11:57

Șobolanii au invadat capitala și au făcut pagube neașteptate. Rozătoarele au ros cablurile de electricitate și au lăsat semafoarele fără curent, fapt ce a declanșat un adevărat haos rutier. Potrivit Companiei Municipale de Management al Traficului, în decursul zilei de miercuri în jurul orei 14:00, semafoarele din intersecția  Bd. Unirii cu Str. Nerva Traian s-au defectat, iar traficul a fost îngreunat timp de o oră și jumătate.

”S-a constatat că defecțiunea s-a produs din cauza rozătoarelor care au adus pagube cablajului aferent semaforizării. Echipa noastră a demolat, igienizat și refăcut legăturile electrice, reușind ca până  la ora 15³⁰ să asigure repunerea în funcțiune a semafoarelor și implicit reluarea traficului în condiții normale”, au precizat autoritățile, conform spotmedia.

Șobolanii devorează un covrig în raftul de patiserie al unui magazin Mega Image

Consilierul general PNL, Adrian Moraru, a publicat miercuri o imagine surprinsă într-un magazin din Sectorul 1 al Capitalei, în plin război al gunoaielor dintre Clotilde Armand şi compania Romprest. În imaginea publicată de consilierul general PNL se vede cum şobolanii devorează un covrig într-un magazin din Sectorul 1. Ca reacţie la incident, conducerea companiei a anunţat închiderea magazinului şi le cere scuze clienţilor. Imaginea a fost surprinsă într-un magazin Mega Image de pe bulevardul Ion Mihalache.

„Acordăm scuze clienților noștri pentru acest incident neplăcut. Intervenim frecvent în magazinele noastre cu soluții de deratizare la un interval mult mai des decât prevederile legale, mai ales că în anumite zone sunt foarte multe surse externe pe care nu le putem controla. În magazinul nostru din Ion Mincu, care se află la parterul unei clădiri vechi,  ultima deratizare a avut loc în cursul zilei de ieri și, pentru a lua măsuri suplimentare, vom închide astăzi magazinul și vom acționa cu un tratament de eradicare mai puternic”, au precizat reprezentanții Mega Image pentru Gândul.ro.