ŞOC ÎN SHOWBIZ. Misha, fosta soţie a lui Connect-R, a pozat fără sutien FOTO

Misha face ce face și ajunge în atenția prietenilor și a internauților care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. Săptămâna aceasta, frumoasa artistă a pozat topless în cadrul unei ședințe foto incendiare, iar una dintre imagini a ajuns pe Internet. Până să renunțe de tot la haine, fosta soție a lui Connect-R s-a lăsat fotografiată într-o ținută tare șic, care o prinde bine, mai ales datorită look-ului, dar și machiajului.

15 sept. 2018, 07:35

La începtul shooting-ul Misha a purtat o o cămaşă deschisă la nasturi, dar şi un papion desfăcut, scrie cancan.ro. Un make-up profesionist i-a evidențiat trăsăturile superbe pe care le are… astfel că artista a fost gata pentru pictorial în nici două ore. Pozițiile în care a fost pozată de fotograf au lăsat la vedere bustul vedetei și trupul de zeiță pe care îl are.

Citeşte şi Misha, schimbare radicală de look. Soţia lui Connect-R este de nerecunoscut: „Superbă!!! Te prinde de minune”

Atât la poza în care apare topless, dar și la celelalte pe care le-a urcat pe contul ei de Instagram, cântăreața a primit numeroase complimente. 

„Te iubesc, Misha”, „Doamne, cât esti de frumoasa! Și crede-mă că nu prea fac complimente, mai ales unei femei !”, „Cum te-a lăsat inima să-ți tai părul ăla frumos? :(” sunt trei dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.