Şoc în showbiz, cazul Nosfe se repetă. Cântăreţul de 28 de ani s-a prăbuşit pe scenă şi a murit pe loc

Rapperul Costa Titch (numele de scenă) a căzut, brusc, pe scenă, în fața fanilor uluiți, sâmbătă, 11 martie 2023, în cadrul unui show pe care l-a susținut la Ultra Music Festiva, în Johannesburg.

12 mart. 2023, 17:52
Şoc în showbiz, cazul Nosfe se repetă. Cântăreţul de 28 de ani s-a prăbuşit pe scenă şi a murit pe loc

Tragedie în Africa de Sud, unde un cântăreț în vârstă de 28 de ani, Costa Titch, a murit după ce a căzut pe scenă. Familia și fanii rapperului Constantinos Tsobanoglou și-au exprimat durerea în mediul online, întreaga comunitate a artistului fiind șocată de dispariția acestuia.

Doliu în lumea muzicii internaţionale! Unul dintre cei mai mari artişti ai planetei a plecat la ceruri

„Moartea ne-a bătut tragic la ușă. Ne-a furat fiul, fratele și nepotul nostru iubit, Constantinos Tsobanoglou (28 de ani), pe care Africa de Sud a ajuns să-l iubească și să-l idolatrizează sub numele său de scenă ‘Costa Titch’. Cu mare durere anunțăm trecerea lui în neființă.

Suntem recunoscători pentru toți cei prezenți în ultimele sale ore pe acest pământ. Ca familie, ne confruntăm cu o perioadă dificilă. Familia Tsobanoglou vă mulțumește pentru dragostea și sprijinul pe care l-ați oferit fiului nostru”, a notat familia cântărețului pe Instagram.

Rapperul Costa Titch (numele de scenă) a căzut, brusc, pe scenă, în fața fanilor uluiți, sâmbătă, 11 martie 2023, în cadrul unui show pe care l-a susținut la Ultra Music Festiva, în Johannesburg.

Acesta a fost transportat de urgență la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul, notează presa internațională.

Decesul lui Costa Titch zguduie din nou industria muzicală
Au apărut imagini cu concertul unde artistul s-a prăpădit pe scenă
Poliția din Africa de Sud a deschis o anchetă pentru a afla circumstanțele exacte în care s-a produs această nenorocire, fiind considerată, deocamdată, o moarte suspectă.  Cauza morții este în continuare necunoscută.

Decesul lui Costa Titch zguduie din nou industria muzicală sud-africană, acesta producându-se la o lună după asasinarea unui alt rapper extrem de iubit în Africa, cea a lui Kernan Forbes alias AKA. Acesta concertase în Durban, unde a fost împușcat mortal pe loc.

Cu privire la decesul lui Titch, se presupune că acesta ar fi avut anumite probleme medicale și nu era ținta vreunei grupări mafiote cum s-a spus în cazul lui Forbes.

Citește și: A murit Judy Heumann, unul dintre cei mai mari activiști pentru persoanele cu dizabilități. A lucrat cot la cot cu Bill Clinton și Barack Obama

Costa Titch a devenit cunoscut pentru hit-ul „Bif Flexa”, care a strâns peste 45 de milioane de vizualizări pe YouTube. Pe rețelele de socializare circulă mai multe videoclipuri din timpului concertului pe care băiatul l-a avut sâmbătă seara. Acesta a fost filmat căzând prima oară pe scenă, însă fanii au crezut că doar s-a împiedicat. Când a picat a doua oară, a fost nevoie de intervenția medicilor.