Şoc în showbiz! Doi artişti celebri, condamnaţi la ÎNCHISOARE pentru VIOL ÎN GRUP

Șoc pentru fanii fenomenului k-pop. Un tribunal din Coreea de Sud i-a condamnat, vineri, la 5 şi 6 ani de închisoare pe doi artişti k-pop pentru viol şi distribuirea online de înregistrări video făcute în secret în timpul actului sexual, informează News.ro.

29 nov. 2019, 19:38
Şoc în showbiz! Doi artişti celebri, condamnaţi la ÎNCHISOARE pentru VIOL ÎN GRUP

Jung Joon-young, 30 de ani, a fost arestat în luna martie şi a primit 6 ani de închisoare pentru viol şi distribuirea online a înregistrării cu infracţiunea comisă. Choi Jong-hoon, 30 de ani, fost membru al grupului FT Island, a fost şi el condamnat la 5 ani de închisoare pentru viol.

Un cântăreţ celebru din România s-a ales cu un nou dosar penal. Abia a scăpat de puşcărie şi mai are un proces pe rol

Cei doi făceau parte din grupuri online pe care erau distribuite înregistrări video cu acte sexuale şi unde membrii făceau glume despre cum sunt drogate şi violate femeile, potrivit Curţii Centrale din Seul.

„Pârâţii sunt persoane cunoscute şi prieteni, însă discuţia online pe care au avut-o arată că pur şi simplu consideră femeile obiecte ale plăcerilor lor sexuale şi au comis infracţiuni care sunt foarte grave”, a spus judecătorul Kang Seong-soo.

Lee Seung-hyun, fost membru al Big Bang, cunoscut sub numele de scenă Seungri, este, de asemenea, implicat într-un proces în care e acuzat că a plătit prostituate pentru oameni de afaceri străini.