ŞOCANT. Recepţioneră de hotel, violată în timpul serviciului. Totul a fost înregistrat de camerele de supraveghere

O tânără de 23 de ani, angajată ca recepţioneră la un hotel din municipiul Rădăuţi, a trecut, la primele ore ale zilei de ieri, prin momente cumplite în timp ce se afla în timpul orelor de serviciu.

11 mart. 2017, 08:15
ŞOCANT. Recepţioneră de hotel, violată în timpul serviciului. Totul a fost înregistrat de camerele de supraveghere

Puţin după ora 04.00, la intrarea în hotelul „Maria” din centrul municipiului a apărut un bărbat care, în condiţiile în care uşa de acces era încuiată, a apelat numărul de telefon de pe anunţul de la intrare, scrie monitorulsv.ro. Imediat i-a răspuns recepţionera de serviciu, o tânără de 23 de ani, şi după ce bărbatul i-a spus că doreşte să se cazeze, recepţionera i-a deschis uşa şi i-a permis să intre. Bărbatul, un tip atletic, îmbrăcat sportiv şi care purta un rucsac, a motivat că e obosit şi a solicitat o cameră.

Citeşte şi Povestea demnă de un film a PROSTITUATEI cu două facultăţi

În momentul când angajata hotelului a intrat în camera recepţiei pentru a face formalităţile de cazare, turistul a pătruns după ea, a imobilizat-o, i-a dat pantalonii jos, şi după ce a forţat-o să întreţină un act sexual normal, a urmat unul oral. La scurt timp după agresiune, bărbatul a plecat şi a dispărut în noapte. Imediat tânăra a sunat la Poliţie şi a anunţat agresiunea, după care judiciariştii rădăuţeni au demarat o serie de investigaţii, atât pe raza municipiului, cât şi în zonă.

Citeşte şi Verdict final în cazul româncei mutilate de către proxenet în Germania. Câţi ani de puşcărie a luat Robert Tănase

Va fi prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţia de viol

După mai multe filtre şi verificări, în condiţiile în care imaginile camerelor de supraveghere de la hotel nu erau concludente, lucrătorii de la Biroul Investigaţii Criminale Rădăuţi l-au depistat pe autor, un hunedorean care locuia fără forme legale într-o localitate din apropierea municipiului Rădăuţi. În aceste condiţii, judiciariştii s-au deplasat în comuna Horodnic de Sus, de unde l-au ridicat pe Alexandru Siklodi, în vârstă de 28 de ani, domiciliat în municipiul Vulcan, judeţul Hunedoara. Tânărul şi-a recunoscut vina, iar ieri seară a fost reţinut pe bază de Ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţia de viol.