ŞOCANT: O STUDENTĂ a minţit că a fost VIOLATĂ de 11 ori de IUBIT pentru a scăpa de EXAMENE. Vezi ce a păţit

O femeie de 30 de ani din Marea Britanie, studentă la Drept, şi-a minţit profesorii că a fost violată de 11 ori de iubit şi nu a putut să înveţe pentru examene. După ce iubitul ei a stat aproape o lună în închisoare, adevărul a fost descoperit şi tânăra a fost arestată pentru minciunile sale.

06 iun. 2014, 14:05

Rhiannon Brooker, o femeie de de 30 de ani din Bristol, a declarat că ca iubitul ei de 46 de ani, pe nume Paul Fensome, a violat-o de 11 ori, motiv pentru care nu a putut să înveţe pentru examenele de la Facultatea de Drept unde era studentă. În acelaşi timp, ea şi-a provocat singură mai multe răni, astfel încât să pară mai credibilă în faţa profesorilor şi a autorităţilor, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi POVESTEA CUTREMURĂTOARE a unei vedete: „Sunt nascută dintr-un viol”

Iubitul tinerei, un bărbat masiv, cu o înfăţişare violentă, fan al muzicii rock, a fost arestat şi a stat în închisoare timp de 36 de zile, pe nedrept, fiind nevinovat, până în momentul în care s-a descoperit adevărul. Mai mult, Brooker îl acuzase pe bărbat că din cauza lui pierduse şi o sarcină, după ce bărbatul ar fi lovit-o în burtă, lucru de asemenea fals.

Citeşte şi CAZ ŞOCANT care a făcut înconjurul lumii: Un bărbat şi-a VIOLAT SOACRA până la MOARTE FOTO

Într-un final, s-a descoperit că studenta avea un stil de viaţă haotic, participând la numeroase petreceri, motiv pentru care nu a putut învăţa pentru examenele de la facultate, dorind să scape cu basma curată dând vina pe iubitul ei. La începutul lunii iunie, după aproape 20 de ore de deliberări, juriul a găsit-o vinovată pe femeie şi a condamnat-o la ani buni de închisoare.