ŞOCANT! O tânără din Satu Mare, abandonată la naştere, s-a îndrăgostit de tatăl ei natural: „Am făcut amor cu el, ştiind adevărul”

O tânără din Negrești-Oaș, Satu Mare, care a fost abandonată când avea doar un anişor, s-a îndrăgostit de tatăl ei biologic. Fata și-a regăsit părinții naturali când a împlinit 18 ani și a ajuns să îşi iubească părintele, întreţinând chiar şi relaţii sexuale cu el.

RomaniaTV.net
27 oct. 2020, 07:32
ŞOCANT! O tânără din Satu Mare, abandonată la naştere, s-a îndrăgostit de tatăl ei natural: „Am făcut amor cu el, ştiind adevărul”

În urmă cu trei ani, în 2017, fata a aflat cine sunt părinţii ei naturali, după ce începuse să îi caute. I-a găsit în localitatea Pişcolt din Satu Mare, iar de acolo a început toată povestea şocantă, potrivit Adevarul.

De atunci am venit în vizită în repetate rânduri. Tot din luna octombrie am început să am conversaţii telefonice cu părinţii mei naturali. De la începutul anului 2018, având întâlnirile cu familia naturală, am început să mă îndrăgostesc de tatăl meu natural, (…) iar acesta la rândul lui la fel (…). De la data de 26.01.2018 am dormit împreună cu tatăl meu în acelaşi pat, întreţinând raporturi sexuale cu el, chiar dacă ştiam amândoi că suntem tată şi fiică”, le-a mărturisit fata anchetatorilor.

Mama naturală a fetei a fost cea care și-a dat seama că cei doi întrețin relaţii sexuale. Confruntat de femeie, acesta i-a mărturisit că s-a îndrăgostit de fiică şi că vor să trăiască împreună.

În dimineaţa zilei de 27.01.2018, când ne-am trezit, l-am întrebat pe concubinul meu (…) ce a fost cu mişcarea pe care am auzit-o în patul de pe partea cealaltă. Atunci, acesta mi-a spus că s-a culcat cu B. şi au făcut dragoste (…).”, povesteşte soţia bărbatului.

Polițiștii au aflat despre acest caz șocant după ce sătenii au fost la un pas să-l linșeze pe bărbat. Chiar fata lui a sunat la poliție.

Tatăl și fiica lui au fost trimiși în judecată, unde au recunoscut incestul. În lipsa dovedirii relației biologice de rudenie directă, judecătorul i-a achitat pe cei doi. Decizia Judecătoriei Carei nu este însă definitivă.


loading...