Şocant: O văduvă a fost VIOLATĂ de OPT BĂRBAŢI după ce a întreţinut relaţii intime cu un bărbat însurat FOTO

O femeie din Indonezia fost surprinsă de opt bărbaţi în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un bărbat căsătorit. După ce au violată, bărbaţii au dus-o la poliţie, aceasta fiind acuzată că a încălcat legea Şaria.

06 mai 2014, 19:02

O tânără de doar 25 de ani din Indonezia, care a rămas văduvă, a fost violată de opt bărbaţi după ce a fost surprinsă în timp ce întreţinea relaţii sexuale în propria sa locuinţă cu un bărbat însurat cu care avea o aventură, lucru care este interzis sub legile islamice, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi „Parcarea Spânzuraţilor”: Trei arabi, puşi în ştreang într-o parcare din Kuweit, sub ochii presei

Şocant este faptul că cei doi au căzut victime agresorilor. Astfel, în timp ce el a fost bătut şi legat, ea a fost violată de toţi în repetate rânduri, inclusiv de un copil de doar 13 ani. După ce agresorii şi-au satisfăcut poftele cu ea, au aruncat pe cei doi mai multe găleţi cu resturi din canalizarea oraşului, ca apoi să o ducăp pe femeie la poliţie unde au denunţat-o că a încălcat legea Şaria care interzice sexul în afara relaţiei de căsătorie.

Citeşte şi BARBAR. Manualele din şcolile arabe îi învaţă pe elevi că evreii şi homosexualii trebuie exterminaţi

Cu toate acestea, ulterior a fost descoperit violul, iar agresorii au fost arestaţi unul câte unul. În acelaşi timp, chiar dacă a trecut prin chinuri groaznice, femeia de 25 de ani a fost bătută în public cu 9 lovituri de băţ pentru gesturile sale, aceeaşi pedeapsă suferind-o şi amantul ei, un bărbat însurat care are cinci copii.