Şocanta declaraţie a unei FEMEI de 35 de ani: Am sedus un băiat de 16 ani, dar sexul este INCREDIBIL

O femeie de 35 de ani din Marea Britanie s-a îndrăgostit în urmă cu trei ani de un tânăr care avea atunci doar 16 ani. În prezent, cei doi vor avea un copil. Cu toate că tânăra mai are doi copii, o fată de 14 ani şi un băiat de şase ani, ea spune că nu regretă alegerea iubitului, mai ales că partidele de sex sunt extraordinare.

04 iul. 2013, 15:46

Kelly Jones, femeia de 35 de ani, urmează să nască o fetiţă al cărui tată va fi partenerul ei, Brian Walton, pe care l-a cunoscut când băiatul avea doar 16 ani, potrivit The Sun.

Citeşte şi Cel mai înalt cuplu din lume are 3 copii. Cum arată fericita familie de uriaşi VIDEO

Ea l-a cunoscut după ce sora lui, care lucra în şcoala unde acesta învăţa, a auzit un zon potrivit căruia Kelly se culca cu el în 2010. După ce l-a contactat pe Facebook pentru a-l trage la răspundere, s-a dovedit că totul este o neînţelegere de nume. Ulterior, cei doi s-au întâlnit, iar câteva zile mai târziu au ajuns să împartă acelaşi pat.

 „Când l-am contactat pe Facebook, am crezut că este foarte arogant, ca un băiat de 16 ani, dar când ne-am întâlnit aum fost surprinsă să văd cât de drăguţ era. Era ca şi cum l-aş fi cunoscut de multă vreme. Am simţit o atracţie puternică şi un lucru a dus la altele. A fost ciudat să ştiu că mă culc cu un adolescent, dar sexul era incredibil. Era mai bun în pat decât bărbaţi de vârsta mea. Avea multă energie şi chiar voia să mă satisfacă„, a povestit femeie care a şocat Anglia cu relaţia ei.

Citeşte şi Au şocat Anglia. Un cuplu face sex în plină zi pe o plajă din Marea Britanie FOTO

Cei doi au ajuns să se întâlnească, iar în câteva săptămâni au făcut relaţia publică. Ulterior, Kelly a primit mesaje de ură pe Facebook, fiind considerată o pedofilă. Cu toate că după patru luni s-au despărţit, ei nu au putut sta separaţi pentru mult timp şi s-au împăcat.

Ciudatul cuplu spune că este fericit, chiar dacă sunt priviţi ca nişte ciudaţi. Ei consideră că se completează reciproc şi au o familie frumoasă.


loading...