Sofia Vicoveanca, vacanță de vis în Bali. Interpreta de muzică populară, pe urmele influencerițelor. Cum s-a pozat îndrăgita artistă

La cei 81 de ani pe care îi are, Sofia Vicoveanca și vrea să profite la maximum de fiecare moment. Își trăiește viața frumos, între muzică și călătorii. Interpreta de muzică populară a plecat recent în Bali, una dintre cele mai populare destinații exotice.

28 ian. 2023, 18:26

Sofia Vicoveanca, vacanță de vis în Bali. Tot mai multe vedete de la noi aleg Bali ca destinație de vacanță. După Lora, Alexia Eram și Mario Fresh, Delia, Mira, Alina Eremia, a venit rândul Sofiei Vicoveanca să se bucure de plajele exotice și peisajele de vis.

Sofia Vicoveanca a plecat în vacanță în Bali împreună cu fiul și nepoata ei. Cu puțin timp înainte, artista a fost în Italia, unde a concertat la Padova și Torino pentru românii din diaspora. Are un an plin de călătorii, căci în aprilie va traversa oceanul pentru a-i încânta cu muzica ei pe românii din Canada.

Citește și Sofia Vicoveanca, mărturisiri neașteptate: „Mă cheamă pământul”. Cea mai mare dorință a ei la 81 de ani

Interpreta de muzică populară, ajunsă la vârsta de 81 de ani, se bucură de fiecare moment petrecut alături de familie. Reușește să împace foarte bine muzica, care îi asigură traiul, cu viața de familie. Acum, artista a decis că are nevoie de o pauză, să se relaxeze și să viziteze locuri frumoase. Vacanța în Bali e un cadou pe care l-a primit de la fiul ei, Vlad, operator TVR.

„Azi ești, mâine nu ești. Să încercăm să ne bucurăm să nu supărăm pe nimeni.(…) Plecăm pe data de 23 ianuarie. Acesta este cadoul băiatului meu. Și m-a întrebat: ‘Mama te prinzi?’ Și îi zic: ‘Păi, măi, nu știi cu cine te pui!’ Și sigur că mă duc, mă duc să mai văd lumea, să-mi bucur sufletul.

Azi ești, mâine nu ești. Să încercăm să ne bucurăm, să nu supărăm pe nimeni (…) Am fost în Kenya, în urmă cu un an. Nu am fost în Australia, e singurul loc unde nu am ajuns și unde nu am cântat. În rest, am mers în toată lumea cu cântecul meu. Mergem cu Dumnezeu înainte. Este loc pentru fiecare, totul este să reușim să ne înțelegem. Să dea Dumnezeu să fie pace și liniște, că este mare lucru!”, a spus ea, înainte de plecarea în destinația de basm.

Citește și Sofia Vicoveanca arată impecabil la 81 de ani. Ce nu mănâncă și nu bea niciodată

Sofia Vicoveanca a postat și o colecție de fotografii realizate pe insula indoneziană, iar fanii au fost impresionați. „Dragilor….câteva poze din BALI – țara plină de mister – Indonezia… Să aveți un weekend pe măsura așteptărilor…..Vă țuuuc….”, a scris ea pe Facebook.