Sony NWZ-W270: Mai nou vom putea asculta muzică în timp ce înotăm

Sony NWZ-W270 este ultimul model de mp3-player Sony, prezentat în cadrul CES 2013, care se remarcă prin forma compactă şi rezistenţă extinsă la contactul cu apa.

RomaniaTV.net
10 ian. 2013, 09:54
Sony NWZ-W270: Mai nou vom putea asculta muzică în timp ce înotăm

Pentru cei care nu stiu deja, NWZ-W270 face parte din seria de playere Sony destinate persoanelor active care prefera sa asculte muzica in timp ce fac sport. Din aceeasi serie fac parte si ceva mai vechile modele NWZ-W262 si NWZ-W202 care au promovat acelasi design extrem de compact, scrie Playtech.ro.

Practic vorbim de un player mp3 “inghesuit” intr-o pereche de casti. Oricine poate asculta muzica fara sa aiba nevoie de alte fire, cabluri sau adaptoare externe. Principala diferenta dintre cel mai nou model NWZ-WW270 si variantele anterioare consta in rezistenta sporita la contactul cu lichidele. Sony pretinde ca sunetul va fi unul incredibil chiar si atunci cand vom alege sa utilizam Walkman-ul sub apa in cadrul unei sesiuni de inot. Cu alte cuvinte avem in sfarsit un player ultra-portabil ce poate fi utilizat in aproape orice conditii, atunci cand practicam sportul preferat: fitness, inot, jogging etc.

Mai mult decat atat gadget-ul beneficiaza de un acumulator intern care garanteaza o autonomie de 60 de minute dupa doar 3 minute de incarcare sau pana la 8 ore dupa o incarcare completa.

Citeste mai multe despre disponibilitate si pretul noul player NWZ-WW270 pe Playtech.ro.