Sorin Ovidiu Vîntu, mesaj fulminant de 1 Decembrie: „Stăm încremeniţi, ca măgarul în pantă. Nişte *** au decis soarta noastră!”. SOV cere ieşirea României din UE şi NATO

Afaceristul Sorin Ovidiu Vîntu a trecut la cariera de influencer, după eliberarea din închisoare, acesta postând frecvent videouri în care se adresează românilor, în special tinerilor, acestea având foarte mare succes în mediul online.

30 nov. 2021, 18:46
Sorin Ovidiu Vîntu, mesaj fulminant de 1 Decembrie: „Stăm încremeniţi, ca măgarul în pantă. Nişte *** au decis soarta noastră!”. SOV cere ieşirea României din UE şi NATO

Cu doar o zi înainte de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, Sorin Ovidiu Vîntu a postat un video în care arată că, după părerea sa, apartenenţa României la NATO şi UE nu au adus niciun avantaj ţării şi spune chiar că ar trebui să ne retragem din aceste două structuri şi să cultivăm relaţii de bună vecinătate şi colaborare cu Rusia şi China.

Sorin Ovidiu Vîntu anunţă APOCALIPSA! „Sfătuieşte-ţi părinţii să-şi facă rezerve de alimente! Conserve de carne, fasole, cartofi, ulei, zahăr, făină albă! Să aveţi lanternă şi baterii!”
„Romania a fost implicata in razboiul din Irak, am trimis soldati acolo. Unii au murit. Am plecat de acolo, nu am castigat nimic. Apoi am fost implicati in razboiul din Afganistan. Am plecat si de acolo fara sa castigam nimic, ba ne-am mai facut si de ras, alaturi de aliatii nostri, mareata SUA. Paguboasa relatie. Ca sa nu mai vorbim de vize. De ce ne-am dus si colo si colo? De ce ne-am lasat oasele copiilor nostri si colo si colo?

Pentru ca niste politicieni de foarte joasa speta, ca Basescu, Iohannis, sa aiba niste beneficii personale. A meritat? Am intrat in UE. Aflam mai nou ca, lasa ca nu mai avem voie sa ardem lemne in sobe, ca nu mai avem voie sa spunem mama si tata, pentru ca niste bulangii au decis asta. Inteleg ca, dar inca nu am apucat sa verific informatia, nu mai avem voie sa spunem Craciun fericit.

Inteleg ca mai nou, cancelarul Germaniei viseaza la Statele Unite ale Europei. Conditie in care niste tari ca Romania, Ungaria si altele, ar deveni doar niste landuri ale Germaniei. Iata cel de-al patrulea Reich, in toata splendoarea lui. Politicienii romani, in stupiditatea si obedienta lor, au ales niste aliante nefaste. Am pierdut enorm din toate punctele de vedere, castigurile noastre fiind zero absolut. Ce cautam in aceste aliante, NATO si UE?

Sorin Ovidiu Vîntu: „Stăm încremeniţi, ca măgarul în pantă, în două alianţe care ne aduc numai necazuri”

Ideea de protectie, ca vin rusii si ne ataca? Niciodata. Rusia nu are niciun interes sa atace Romania. Ideea gurilor Dunarii era valabila la 1800, 1900. Guurile Dunarii nu mai reprezinta o tinta strategica pentru rusi. Toata lumea informata stie ca este mult mai simplu sa controlezi economic o tara, decat militar. Costurile pentru ocuparea militara a unei tari sunt enorme, nimeni nu si le mai asuma.

In loc sa avem relatii de colaborare cu rusii, cu chinezii, noi stam incremeniti ca magarii in panta in doua aliante care ne aduc numai necazuri si, pe de asupra, ne obliga la niste lucruri care contravin flagrant esentei natiei romane.

Nu cred ca avem ce cauta in NATO, neutralitatea este ideala pentru Romania, nu avem ce cauta in UE. Trebuie sa ne dezvoltam si ne asiguram existenta prin noi insine. Este o veche doctrina romaneasca, liberala, a liberalilor autentici: prin noi insine.

Vreau sa mai spun ca in limba romana, verbul a trai are doua semnificatii: una este aceea de a fi in viata, iar cealalta este aceea de a te bucura de viata.”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu, într-un video postat pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Premierul Nicolae Ciucă, anunţ de ultimă oră despre certificatul verde COVID-19 la locul de muncă