MESAJUL unei prezentatoare TV la şase luni de la moartea soţului, ucis de un fost angajat

Şase luni de lacrimi, durere şi întrebări fără răspunsuri pentru prezentatoarea TV Diana Costea Mariş, din Arad, care şi-a pierdut soţul în urma unei bătăti pe care acesta a primit-o de la un fost angajat.

20 sept. 2015, 14:12

Diana Costea Mariş a fost la mormântul soţului pe care l-a umplut de flori şi lumânări. Îndurerată, aceasta a postat pe Facebook următorul mesaj: „Tăcerea celor morţi este mai grăitoare decât gălăgia celor vii…şi totuşi preferăm să ne lăsăm purtaţi de gălăgie. Poate credem că gălăgia înseamnă a trăi. Sau poate pur şi simplu, atâta timp cât suntem vii, nu putem păstra tăcerea„, potrivit comisarul.ro.

Soţul ei, Valentin Costea, proprietarul unui atelier de tuning auto, a fost găsit în stare critică, în luna martie, la serviciu, unde a fost bătut cu bâta de baseball. Valentin a fost internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara unde a intrat în moarte celebrală la doar câteva zile după ce fusese victima atacului brutal. Imediat după incident, Valentin Costea a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Medicii au spus atunci că, în urma unei hemoragii puternice, s-a creat un hematom care presează creierul şi care trebuie extirpat de urgenţă. Victima a pierdut şi foarte mult sânge, din cauza leziunilor, ceea ce a cauzat alte complicaţii. La aproape două săptămâni, Valentin a pierdut lupta cu viaţa.

Acesta era căsătorit cu prezentatoarea TV Arad Diana Mariş din anul 2008. Valentin Costea era cunoscut mai ales pentru întrecerile auto organizate pe Aeroportul Arad şi pentru atelierul său de tuning auto din Parcul Industrial UTA.

Agresorul lui Valentin Costea este Daniel Dorel Hodiş, de 24 ani. Daniel a fost condamnat la 14 ani de închisoare.