Soţia care şi-a descoperit soţul mort pe canapea şi-a refăcut viaţa cu fratele lui: „Sunt foarte fericiţi împreună”

Ashley Murrell, femeia de 33 ani care si-a descoperit sotul mort pe canapea, este acum intr-o relatie cu fratele acestuia.

12 iul. 2017, 08:35
Soţia care şi-a descoperit soţul mort pe canapea şi-a refăcut viaţa cu fratele lui: „Sunt foarte fericiţi împreună”

Ashley si Mikey s-au certat cu o seara inainte ca acesta sa moara. Ea ii reprosa ca munceste prea mult si ca nu ii ofera atentie si i-a spus sa mearga sa doarma pe canapea. Dimineata, a descoperit ca sotul ei a murit in somn.

Ulterior, ea a aflat ca sotul ei facea ore suplimentare fiindca strangea bani sa o duca la Praga.

„Cand am iesit din dormitor si l-am vazut, am stiut ca s-a intamplat ceva. Era in aceeasi pozitie cum il lasasem si era palid la fata. L-am atins si era rece. Atunci am inceput sa strig catre fetita mea de 14 ani >. M-am simtit atat de vinovata. Eram suparata pe mine ca l-am pus sa doarma pe canapea”, a declarat tanara.

Acum, potrivit Daily Mail, Ashley si-a refacut viata cu fratele acestuia, cumnatul ei. La doua uni de la moartea lui Mickey, cei doi au anuntat pe Facebook ca sunt intr-o relatie si au postat o fotografie cu ei doi.

Chris, fratele lui Mickey, a consolat-o in aceasta perioada grea si se pare ca cei doi s-au apropiat foarte mult si s-au indragostit.

„Chris si Ashley au trecut prin multe greutati, dar au fost alaturi unul de celalalt. E ciudat, cum din ceva extrem de rau se poate naste ceva bun. Sunt foarte fericiti impreuna”, a declarat un apropiat.