Soţia lui Patrick Mouratoglou îi declară război Simonei Halep. Sportiva a şocat pe toată lumea după ce a confirmat divorţul de Toni Iuruc

Soţia lui Patrick Mouratoglou îi declară război Simonei Halep. Sportiva a şocat pe toată lumea după ce a confirmat divorţul de Toni Iuruc, după aproape un an de căsătorie. Gurile rele spun că motivul despărţirii ar fi chiar antrenorul ei.

12 sept. 2022, 08:28
Soţia lui Patrick Mouratoglou îi declară război Simonei Halep. Sportiva a şocat pe toată lumea după ce a confirmat divorţul de Toni Iuruc
Soţia lui Patrick Mouratoglou îi declară război Simonei Halep

Soţia lui Patrick Mouratoglou îi declară război Simonei Halep. Simona Halep și Toni Iuruc şi-au spus adio după nici un an de căsnicie. Ei nu mai locuiesc împreună, sportiva și-a cărat deja hainele în vila ei din Primăverii pe care, de altfel, a cumpărat-o împreună cu Iuruc.

Citeşte şi: Simona Halep, vizită neaşteptată la o clinică de fertilizare, la nici 24 de ore de la divorţul de Toni Iuruc GALERIE FOTO

Soţia lui Patrick Mouratoglou îi declară război Simonei Halep

Ada Obilu nu pare deloc încântată de relația pe care soțul ei o are cu Simona. Soţia lui Patrick Mouratoglou ar fi avut o discuție extrem de aprinsă cu grupul ei de prietene: ”D-abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun că poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta!”, ar fi spus Ada, potrivit Cancan.ro.

Divorțul intempestiv al Simonei de Toni Iuruc i-a indus Adei Obilu o stare de alertă. În trecut, mai exact, în 2013, Patrick Mouratoglou a divorțat de a doua sa soție (Clarisse, cu care are două fete) la scurt timp după ce a început să o antreneze pe Serena Williams. Mouratoglou și Serena au avut nu doar o relație profesională, ci și una personală care a durat vreo trei ani, până când, în 2016, antrenorul francez cu origini grecești s-a căsătorit cu Ada Obilu, cu care are împreună două fete.

Lista foştilor iubiţi ai Simonei Halep a început cu Andrei Mlendea. Pe atunci, sportiva era la vârsta majoratului, dar acest lucru nu a fost un impediment. Legătura cu cel care i-a fost antrenor a durat până undeva prin 2013. Cel mai mult s-a scris că Simona ar fi avut o relație cu Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte, unul dintre apropiații finanțatorului de la FCSB, Gigi Becali. Despre povestea lor de dragoste a vorbit chiar bunica sportivei. În 2015, au apărut informații că Simona Halep și-a găsit un nou iubit, Sorin Marin, un tânăr afacerist în vârstă de 26 de ani la acea vreme. Au apărut mai multe fotografii cu ei în ipostaze tandre, iar apropiaţii au spus că era nelipsit de la turneele ei, dar relaţia s-a stins la fel de repede cum a și apărut.