Soţia unui celebru top model internaţional din Oradea, găsită moartă în Istanbul: „M-ai părăsit aici în lacrimi și cu inima frântă”

Celebrul top model internaţional Istvan Sarkozy trece prin clipe groaznice. Superba sa soţie Sofia a fost găsită moartă în condiții suspecte lângă un hotel din Istanbul. Primele date din anchetă arată că tânăra în vârstă de 23 de ani ar fi căzut de la balcon.

21 iul. 2022, 08:36

Soţia unui celebru top model internaţional din Oradea, găsită moartă în Istanbul. Istvan Sarkozy este devastat de moartea prematură a Sofiei, femeia cu care se căsătorise anul acesta, chiar de Valentine’s Day, la Oradea.

Soţia unui celebru top model internaţional din Oradea, găsită moartă în Istanbul. Momente dramatice pentru Istvan Sarkozy

Citeşte şi O nouă tragedie în România: trei persoane au murit după ce au căzut într-o fosă septică

Sofia era o rusoaică superbă din Vladivostok. La fel ca soţul ei, tânăra de 23 de ani era un celebru top model internaţional.

Din păcate, povestea de dragoste a celor doi tineri s-a încheiat în Istanbul, într-un mod tragic. Potrivit presei din Turcia, Sofia ar fi căzut de la înălţime iar trupul ei a fost găsit lângă hotel.  Deşi la faţa locului au ajuns imediat poliţişti, pompieri şi paramedici, nimeni nu a mai putut face nimic pentr a-i salva viaţa tinerei. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz, iar o persoană a fost reţinută.

„Echipaje de poliție au fost trimise la fața locului după ce cetățenii din vecinătate au raportat că în zona împădurită din cartierul Mahmutbey din districtul Bağcılar din Istanbul, în jurul orei 19:00, se afla un cadavru. S-a descoperit că respectivul cadavru aparține unei femei în vârstă de 23 de ani. Potrivit știrilor DHA, conform primei examinări efectuate asupra cadavrului, care se consideră vechi de o zi, nu au fost găsite urme de agresiune. A fost declanșată o anchetă cu privire la incident”, scrie presa internaţională.

Istvan este devastat de pierderea soţiei. Acesta a postat un mesaj emoţionant pe pagina de socializare.

„Sofia, nu pot descrie în cuvinte cât de mult ai însemnat pentru mine și că ai fost tot ce m-a făcut să merg înainte, motivația mea, motorul meu pentru viață, ai fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată, iar acum ai plecat pentru totdeauna, m-ai părăsit aici în lacrimi și cu inima frântă. Drum bun spre cer îți doresc, draga mea soție minunată!”, a scris István pe reţelele de socializare.

În luna februarie, după ce s-a căsătorit cu superba rusoaică, tânărul a povestit cum a început povestea de dragoste dintre el şi Sofia.

„Am văzut-o pe Sofia pe stradă, era în fața mea și a unui prieten, împreună cu prietena ei. Am îndrăznit să-i cer o țigară, fiindcă tutungeriile din Istanbul se închideau foarte repede, pe la ora 17. Mi-a dat două țigări și m-a surprins. Am zis că poate ea e cea pe care o așteptam.

Am început să comunicăm , am invitat-o în oraș. De atunci suntem nedespărțiți, am tot revenit în România, chiar dacă pentru Sofia obținerea unei vize e mai greoaie, fiindcă e rusoaică. Și fiindcă am realizat că vrem să fim împreună pentru totdeauna, am decis că e momentul să ne căsătorim. A fost totul natural. Pur și simplu ne-am dat seama că asta ne dorim”, povestea Istvan pentru bihon.ro.

Citește și Detalii şocante în dosarul amantelor care au comandat uciderea bărbatului aflat în calea relației lor. Au citit tratate de drept şi au studiat crime celebre