Soţul Andreei Berecleanu, declaraţii fără perdea: „Sânii fac parte din magia femeii”

Andreea Berecleanu (42 de ani) are toate motivele să fie mândră de soțul ei. Constantin Stan (60 de ani) este nu doar cel mai apreciat medic specialisc în chirurgie estetică de la noi, dar și-a păstrat intactă capacitatea de a aprecia frumusețea unei femei, chiar și după atâtea decenii de pus silicoane.

22 mai 2017, 12:08
Soţul Andreei Berecleanu, declaraţii fără perdea: „Sânii fac parte din magia femeii”

Medicul Constantin Stan este „autorul” unora dintre cele mai spectaculoase transformări din showbiz-ul românesc, Mihaela Rădulescu mulțumindu-i nu o dată public pentru operația de mărire a bustului pe care și-a făcut-o la el în urmă cu mai bine de zece ani.

Citeşte şi Are cei mai frumoşi sâni naturali şi i-a arătat pe internet. Modelul a pozat topless FOTO

Căsătorit de jumătate de an cu una dintre cele mai frumoase vedete de televiziune de la noi, Constantin Stan a răspuns cu o sinceritate copleșitoare întrebărilor adresate de revista online Life.ro. Medicul a satisfăcut o curiozitate generală legată de chirurgii esteticieni: mai poți fi impresionat de frumusețea unei femei după ce ai operat atâția sâni ani la rând?

Citeşte şi O blondă a înnebunit bărbaţii dintr-un club de fiţe din Mamaia. Ce ţinea bomba sexy între sâni FOTO INCENDIAR

„Da, fiindcă pot să mă detaşez de medicul din mine atunci când sunt lângă femeia iubită.. Sânii fac parte din magia femeii şi nimic nu poate egala magia pe care femeia ţi-o oferă”, a răspuns dr. Stan.

Andreea Berecleanu (42 de ani) și Constantin Stan (60 de ani) au recunoscut că au o relație în 2013, la câteva luni după divorțul vedetei de televiziune de Andrei Zaharescu. Trei ani mai târziu cei doi și-au spus Da! în fața primarului general Gabriela Vrânceanu-Firea, în cadrul unei ceremonii secrete.