Soţul Cristinei Spătar, discuţii perverse cu o studentă. „Vreau să îţi trag bătăiţă la funduleţul gol”

Povestea de dragoste dintre Cristina Spătar şi Alin Ionescu se clatină din temelii. După episoadele în care soţul reginei R&B a fost surprins de paparazzii în compania unor tinere misterioase, omul de afaceri recidivează grav, cu nişte conversaţii deocheate cu o bombă sexy. 

29 ian. 2016, 09:16

Un Casanova veritabil, Alin Ionescu pare că nu se dă înapoi de la nimic atunci când vine vorba despre sexul frumos, scrie spynews.ro. Deşi este căsătorit şi are doi copii, nu şi-a pierdut din aptitudinile de cuceritor, iar asta a demonstrat în încercarea lui de a agăţa o studentă focoasă… pe Internet.

Citeşte şi Alin Ionescu, soţul Cristinei Spatar, obligat de colegii de celulă să facă lucruri interzise

Deşi la început a fost uşor timid, Alin Ionescu şi-a dat rapid arama pe faţă şi i-a arătat studentei de ce Cristina Spătar s-a îndrăgostit de el. Galant şi misterios, omul de afaceri i-a cerut noii lui cuceriri să îl întâlnească. „Ne vedem live. E mai bine. Am doar intenţii bune. În ce zonă locuieşti? Eu prin centru. Întreb, ca să văd unde ne întâlnim. E destul de dificil, că stau paparazzii după mine mereu”, i-a spus Alin Ionescu după un schimb de replici.

Vizibil înfierbântat şi dornic de a o cunoaşte pe cea care i-a furat minţile în mediul virtual, Alin Ionescu trece la atac şi încearcă să aranjeze o primă întâlnire cu necunoscuta. Conştient, însă, că nu mai este un puştan la pubertate, iar statutul de om însurat nu îi permite să îşi facă de cap atât cât şi-ar dori, omul de afaceri a găsit o modalitate inedită de a-şi da întâlnire cu bomba sexy. Nu, nu într-un restaurant de lux, nici la vreun hotel extravagant, ci… la noul lui birou. „Ne vedem mâine la mine la birou. Zici că vii la un interviu pentru job, în Victoriei. Ţi-e frică? Am un birou separat într-o clădire de birouri. Doar eu şi o asistentă. Nu mai stau cu toţi angajaţii, că îmi provoacă stres. E linişte. Fostul birou era senzaţie. Ăsta e OK”, i-a spus bărbatul, încercând să o ademenească pe tânără în noul lui cuibuşor de nebunii.

Citeşte şi Cristina Spătar, primele declaraţii despre despărţirea de Alin Ionescu

Iar lucrurile au luat-o cu adevărat razna atunci când tânăra a îndrăznit să îl provoace. „Nu scoate limba, că e periculos. Îţi dau bătăiţă la funduleţul gol. Vezi că o muşc”, sunt câteva dintre replicile deocheate ale soţului Cristinei Spătar, menite să o impresioneze pe studenta focoasă.