Soţul Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş, a ajuns o „umbră” după moartea artistei. Nu îşi mai revine din şoc

Cornel Galeș trece, la două săptămâni de la tragicul eveniment care i-a răpit soția, prin momente de-a dreptul cumplite. Pentru că, spun sursele noastre, soțul Ilenei Ciuculete este, și acum, în stare de șoc.

29 mart. 2017, 07:55
Soţul Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş, a ajuns o „umbră” după moartea artistei. Nu îşi mai revine din şoc

După ce, acum două săptămâni, a murit Ileana Ciuculete, acum, soțul artistei răspusă în lupta cu cumplita boală de care suferea nu își mai revine din șoc, scrie spynews.ro. Așa că, spun sursele noastre, Cornel Galeș este o epavă, veselia și buna-dispoiziție care-l caracterizau fiind, de atunci, istorie. Mai mult, susțin sursele noastre, bărbatul mai iese din casă doar pentru a merge la cimitir la Ileana Ciuculete, loc în care petrece timpul vorbindu-i.

Citeşte şi Coltişorul secret din casa Ilenei Ciuculete. Regretata solistă ţinea ENORM la acest loc FOTO

„Nu mai doarme de zile întregi! E de nerecunoscut. Tot ce face este să mai vorbească cu ea, de parcă ar fi lângă el. Încă nu realizează ce i se întâmplă. De altfel, nu a ajuns nici la discuțiuile care ar fi însemnat finalizarea succesiunii”, ne-a spus un apropiat de-al sărmaului bărbat care și-a pierdut soția.

Cornel Galeș și cei doi fii ai Ilelei Ciuculete s-au înțeles cu privire la cum se va împărți averea cântăreței. Astfel, spun sursele noastre, Cornel Galeș va lua 40%, iar restul de 60% se vor împărți între cei doi fii ai cântăreței, cu mențiunea că toate taxele necesare vor fi plătite de cel de-al doilea soț al Ilenei Ciuculete.

Citeşte şi Cornel Galeş şi copiii Ilenei Ciuculete au decis cum vor împărţi averea

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Cântăreața Ileana Ciuculete a murit marți, 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile. Încă din copilărie, Ileana Ciuculete a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Primii bani i-a câștigat din muzică, pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România. Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu.