Stări pe care femeile le pot trăi după orgasm. Decorporalizarea, una dintre ele

Publicat: Duminică, 09 Iulie 2017 05:49 // Actualizat: Duminică, 09 Iulie 2017 16:47 // Sursa: romaniatv.net

De cele mai multe ori, orgasmul este asociat cu plăcerea. Cu toate astea, multora dintre noi le poate induce anumite stări, cum ar fi oboseală severă, strănut sau chiar halucinaţii. Toate aceste au fost catalogate drept fenomene adiacente orgasmului, dar total neobişnuite.

Foto: descopera.ro

Un orgasm obişnuit poate provoca în organism o serie de senzaţii, cum ar fi creşterea ritmului cardiac şi înroşirea feţei, scrie descopera.ro. Efectele psihologice ale unui orgasm pot include sentimente de fericire, dragoste, dar şi unele senzaţii ciudate.

Citeşte şi Cum le ajută masturbarea pe femei

Femeile care au susţinut că au avut halucinaţii au asemănat asta cu experienţa unui zbor, arată un studiu făcut în Turcia.

20% dintre ele au avut impresia că au pătruns într-o lume total diferită de cea pe care o ştiau, iar 75% au simţit că şi-au părăsit corpul.

Anxietate

Momentele de după o partidă amoroasă pot include slăbiciune, melancolie, depresie, anxietate şi agitaţie. Simptomele pot apărea la o oră după sex, chiar dacă cei doi au o relaţie de lungă durată. Un studiu din 2011 a relevat că unul din trei studenţi a prezentat cel puţin o dată un simptom al disforiei postcoitale. Plânsul poate fi un relex biologic al orgasmului, dar şi sentimentul de singurătate care poate încerca o femeie la sfârşitul momentelor de intimitate.

Citeşte şi Secretele unui orgasm de 20 DE MINUTE. Ce trebuie să ştii despre sexul tantric

Slăbiciune

Starea de slăbiciunea care se poate simţi odată cu orgasmul se numeşte orgasmolepsie.De obicei, apare şi cu anumite tulburări ale somnului. Primul caz a fost raportat în 1928. În general, simptomele durează sub 30 de secunde şi pot include o pierdere completă a controlului muscular.

Cefalee

Durerile de cap sunt induse de orgasm şi pot avea drept cauză adrenalina care se instalează la sfârşitul actului.

Strănut

Unii oameni strănută după un orgasm pentru că o parte din sistemul nervos parasimpatic se activează în timpul sexului. În 1972 un bărbat de 59 de ani a dezvoltat un strănut sever după un orgasm. Acest lucru a durat un deceniu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
decorporalizare halucinaţii halucinatii orgasm orgasm femei sfaturi orgasm
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
HUFF.RO
Vestea cea mare în familia Măruță. Ce spune Andra despre sarcina ei ❤️
Vestea cea mare în familia Măruță. Ce spune Andra despre...
1
EUR
4.8426
RON
29 May
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H