Stela Popescu a VORBIT pentru prima DATĂ despre VIOL: „Durerea e imensă”

Stela Popescu, una dintre cele mai apreciate actriţe ale României, este extrem de revoltată pe toţi violatorii din întreaga lume şi spune că acest gest este o adevărată dramă, atât pentru victime, cât şi pentru familiile acestora.

RomaniaTV.net
14 aug. 2015, 09:18
Stela Popescu a VORBIT pentru prima DATĂ despre VIOL: „Durerea e imensă”

Stela Popescu s-a arătat revoltată de cazul fetei din Vaslui care a fost violată de 7 bărbaţi. Actriţa a mărturisit că, din fericire, ea nu a fost nicoodată abuzată de vreun bărbat şi nici nu cunoaşte astfel de persoane.

„Pe mine nu m-a abuzat niciun bărbat. Mi-au făcut curte mulţi, că eram o femeie care stârnea interesul, dar, pe vremea mea, nu se întâmplau lucruri atât de grave, bărbaţii nu îndrăzneau să facă asemenea fapte pentru că poliţia era mai drastică.

Şi nici în jurul meu n-am prea văzut aşa ceva. Este o prostie că o femeie poate viola un bărbat, nu cred! Cei care susţin că au fost violaţi de femei o fac doar ca să se afle-n treabă”, a declarat Stela Popescu pentru ziarulring.ro.

Citeşte şi  Andreea Marin, Stela Popescu şi Teo Trandafir se alătură CAMPANIEI contra PROSTITUŢIEI, organizată de Cotabiţă