Ştirea care a întristat România. A murit FULGERĂTOR la 46 de ani, după un infarct. Anunţul decesului a fost făcut dimineaţa

Şeful Biroului pentru Imigrări Suceava, ofiţerul Aurel Savin, a murit fulgerător la vârsta de doar 46 de ani. Bărbatul era înregistrat medical ca hipertensiv şi a încetat din viaţă în urma unui infarct. 

14 apr. 2019, 07:03
Ştirea care a întristat România. A murit FULGERĂTOR la 46 de ani, după un infarct. Anunţul decesului a fost făcut dimineaţa

Şeful Biroului pentru Imigrări Suceava, ofiţerul Aurel Savin, a murit fulgerător la vârsta de doar 46 de ani. Bărbatul era înregistrat medical ca hipertensiv şi a încetat din viaţă, în urma unui infarct. Trupul neînsufleţit al acestuia a fost ridicat dintr-un apartament din Burdujeni. La faţa locului a fost chemat de urgenţă personal medical, care a constatat că pentru Savin nu se mai putea face nimic, în ciuda eforturilor de resuscitare îndelungate. După toate probabilităţile acesta a suferit un infarct violent, fapt confirmat şi de medicii legişti care au efectuat autopsia. Ofiţerul era căsătorit şi avea doi copii.

Un actor de stand up comedy a murit pe scenă. Spectatorii au crezut că totul face parte din program

Biroul pentru Imigrări Suceava îşi are sediul în clădirea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, iar vestea morţii ofiţerului a produs consternare în toată instituţia. Ofiţerul era la comanda Biroului pentru Imigrări de peste zece ani de zile.

DOLIU în televiziune: Celebrul prezentator a făcut INFARCT şi A MURIT. Medicii au fost neputincioşi în faţa morţii