STRIGĂTOR LA CER. Mama fetelor din Botoşani violate de propriul tată îi ia apărarea soţului. "De ce aţi stat..."

Publicat: Sâmbătă, 07 Mai 2016 13:00 // Actualizat: Sâmbătă, 07 Mai 2016 13:00 // Sursa: romaniatv.net

Două adolescente din judeţul Botoşani au fost violate cu bestialitate, timp de un an, de propriul tată. Fetele spun că au fost ameninţate cu moartea şi că abia cu sprijinul vecinilor au ajuns la Poliţie. Culmea, mama acestora are o atitudine şocantă şi îi ţine partea soţului violator, acuzându-le că au stat să fie violate şi că de fapt lor le place sexul.

Situaţie dramatică, dar şi revoltătoare în judeţul Botoşani, scrie adevarul.ro. Un bărbat de 38 de ani, din satul Drislea, Dumitru A, a fost ridicat de poliţişti şi arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de viol.

Bărbatul, spun poliţiştii, şi-ar fi satisfăcut poftele sexuale cu propriile fiice, de 16 şi 18 ani. Bărbatul din Drislea este acuzat că le-a violat cu brutalitate, timp de un an, şi le-ar fi ameninţat cu moartea ca să tacă din gură. Calvar zi de zi Drama celor două adolescente a început anul trecut, când fetele aveau 15, respectiv 17 ani.

Citeşte şi Copile violate de tată timp de un an. Ultimul abuz s-a petrecut în Vinerea Mare

Bărbatul a început să le bată şi le reproşa mai ales celei mai mari că are un prieten şi nu din spirit protectiv ci îi reproşa că nu întreţine relaţii sexuale şi cu acesta. În programul sexual al bărbatului a fost inclusă rapid şi fiica de 15 ani.

"Când mama nu era acasă, atuncea ne făcea ce ne-a făcut. Nu puteam să spunem nimic, că ne era frică. Ne ameninţa că ne omoară. Bea tot timpul şi atunci ne şi bătea. Anul trecut a început", spune una dintre fetele abuzate.

Fetele s-au plâns mamei, dar culmea femeia nu a făcut nimic, din contră a ascuns totul. Disperate fetele cu ajutorul vecinilor au ajuns la Poliţie, acum două zile. Bărbatul a fost ridicat de poliţişti.

"Da' de ce aţi stat?"

Atitudinea mamei este însă şocantă. În loc să-şi apere şi să-şi protejeze fiicele, ea şi-a apărat bărbatul. Mai mult decât atât, îi ţine parte şi le acuză pe fete de conspiraţie, aruncându-le vorbe greu de imaginat. Mai pe scurt, mama le acuză pe fete că le place sexul şi că sunt uşuratice.

"Da de ce aţi stat să vă f...tă?", a întrebat-o femeia pe propria fiică violată. Apoi a continuat acuzele la adresa propriului copil, recent abuzat. 

"Eu nu ştiu dacă s-a apucat de ele sau nu. Ele nu mi-au spus, s-au dus direct la Poliţie. Eu nu cred treaba asta. Eu mă bag în jar că nu cred treaba asta. Ştiu că nu-i vinovat. Din cauza la altcineva, au fost influenţate să facă ce-au făcut. De-o verişoară de-a lor. Că le-au băgat discotecile p...le în cap. Că or umblat la Ştefăneşti cu atâţia golanii după dânsele. De atâta p...lă şi băutură s-au drogat", afirmă cu nonşalanţă mama fetelor.

Citeşte şi Şef de poliţie, implicat într-un SCANDAL SEXUAL. Acesta susţine că este victima unor calomnii

Culmea femeia nu crede nici în condiţiile în care soţul a recunoscut totul, dând vina pe băutură. Specialiştii de la Protecţia Copilului au declanţat o anchetă şi precizează că este un lucru grav că mama ştia şi nu a intervenit.

"Am realizat evaluarea iniţială a cazului şi este evident că este un caz de abuz sexual. Vom face evaluarea complexă în teren. Ieri a fost evaluarea adolescentelor şi vom vedea dacă se impune instituirea unei măsuri de protecţie specială pentru adolescenta minoră. ", spune Felicia Mihai şeful Compartimentului Comunitar Specializat în Protectia Copilului de la DGASPC Botoşani.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Botoşani fete abuzate sexual fete violate de tata viol Botoşani violate de tată
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 mai 13:18
... Două adolescente din judeţul Botoşani au fost violate cu bestialitate, timp de un an, de propriul...
07 mai 13:17
...de un an, de propriul tată. Fetele spun că au fost ameninţate cu moartea şi că abia cu sprijinul vecinilor au ajuns la Poliţie. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.7491
RON
23 Sep
noapte 15 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H