Suferinţa din spatele performanţei! Imagine șocantă cu mâinile canotorului Ciprian Tudosă, câștigătorul medaliei de argint de la JO 2020

Ciprian Tudosă și Marius Cozmiuc au câștigat a treia medalie olimpică pentru canotajul românesc, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar drumul pe care l-au parcurs până la performanţă nu a fost deloc unul uşor. E presărat cu efort, răni fizice şi suferinţă.

29 iul. 2021, 20:46
Suferinţa din spatele performanţei! Imagine șocantă cu mâinile canotorului Ciprian Tudosă, câștigătorul medaliei de argint de la JO 2020

Cei doi sportivi s-au clasat pe locul doi în proba de dublu rame masculin, obţinând timpul de 6 minute, 16 secunde 58//100. Tudosă și Cozmiuc au petrecut nu mai puţin de 10 luni în cantonament, în Italia, acolo unde s-au pregătit pentru Jocurile Olimpice.

Imagine șocantă cu mâinile canotorului Ciprian Tudosă

La mijlocul lunii decembrie 2020, Ciprian Tudosă a postat o imagine șocantă pe contul său de Instagram: o palmă plină de băşici sparte. O imagine cumplită, dezolantă, pe care nu o poţi privi fără să ţi se facă pielea de găină.

Citeste si Antrenorul de origine română care a pălmuit o judoka pentru a o motiva înainte de competiţie a primit avertisment de la Federaţia Internaţională de Judo

Așa arată palmele mele după 24 km de vâslit. Dar… fotbalul este un sport mai interesant… mai „periculos”. Cum am făcut-o și până acum, alături de colegii mei din Loturile Olimpice de Canotaj Masculin și Felinin muncim pentru a duce România, acolo sus, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului”, a scris Ciprian Tudosă în luna decembrie a anului 2020 pe Instagram.

După câştigarea medaliei de argint la Tokyo, CSA Steaua a readus în prim-plan poza care înfăţişa suferinţa din spatele performanţei.

Așa arată palmele unui canotor de aur, dupa 24 km de vâslit! Ale cui sunt ele?! Ați ghicit… sunt ale lui Ciprian Tudosă! Suntem mândri de tine, Ciprian! Mulțumim pentru tot ceea ce faci și pentru că ne umpli sufletul de bucurie, de fiecare dată când urci pe podiumurile internaționale!”, a fost mesajul postat de CSA Steaua.

Citeste si INTERVIU EXCLUSIV. Simona Radiș și Ancuța Bodnar, sportivele de aur ale României, despre performanța de la Tokyo: „Cel mai important e să nu renunțăm!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ciprian Tudosă (@ctudosa)