Suma colosală cheltuită de Dorian Popa în ultimii cinci ani. Artistul îi învață pe internauți cum să atragă banii: „Un om credincios să nu țină de ei cu dinții, să dea și celor care au nevoie ca să poată primi înapoi”

Dorian Popa a dezvăluit suma uriașă de bani pe care a cheltuit-o în ultimii ani pentru nevoi personale și business. Artistul a făcut precizarea că atât cât a produs a și cheltuit.

02 dec. 2022, 09:27
Suma colosală cheltuită de Dorian Popa în ultimii cinci ani. Artistul îi învață pe internauți cum să atragă banii: „Un om credincios să nu țină de ei cu dinții, să dea și celor care au nevoie ca să poată primi înapoi”

Suma colosală cheltuită de Dorian Popa în ultimii cinci ani. Dorian Popa spune că, în ultimii cinci ani, a cheltuit aproape patru milioane de euro. El le recomandă fanilor săi ca întotdeauna să investească fiindcă în acest fel vor obține profit.

Suma colosală cheltuită de Dorian Popa în ultimii cinci ani

„În ultimii cinci ani, cheltuieli personale și business, vă pot spune că am depășit suma de trei milioane de euro pentru că, obiectiv vorbind, față de ce am agonisit acum și am pe dreapta, cam atât am produs și am și cheltuit. Cred că, totuși, înspre patru (milioane de euro). Însă, nu uitați niciodată că banii investiți se vor întoarce cu profit și chiar și încasări pentru că, până la urmă, eu am plătit deja toate cheltuielile, deci tot ce se va întoarce, se va întoarce către mine”, a spus Dorian Popa pe internet.

Influencerul le-a vândut urmăritorilor săi secretul despre cum să atragă banii. Pe principiul „fă bine și binele ți se va întoarce”, în opinia lui Dorian Popa cel mai important e ca, atunci când ai mulți bani, să dăruiești și celor mai puțin norocoși, să nu ții doar pentru tine, ca să-ți vină înapoi și mai mulți.

Citește și Dorian Popa iese din casă, într-o zi obișnuită, îmbrăcat în haine și accesorii de lux, de aproape 60.000 de euro. Artistul a dezvăluit exact cât costă fiecare articol vestimentar

„Din acești aproape patru milioane de euro cheltuiți în business și cheltuieli personale, nu cred că am cheltuit mai mult de 500 de mii de euro pentru mine, cu tot cu mașini. Restul, toți au fost băgați la loc în business. Imaginați-vă cât este de important întotdeauna să reinvestești. Și mai mult decât atât, să nu fii chitros. Din punctul meu de vedere, un om credincios, căruia îi și plac banii, eu cred că Doamne Doamne ne transmite tacit, subliminal ca, dacă avem noroc în viață să facem bani, să nu ținem de ei neapărat cu dinții, să împarți, să dai și celor care au nevoie, să nu fii chitros când dai bacșiș la restaurant. Oamenii aceia muncesc și foarte mulți dintre ei, din păcate, au salarii mai mici pentru că angajatorii știu că fac bani din bacșișuri. La spălătorie să-i lași și băiatului ceva, la barieră să lași ceva. Important e întotdeauna să dai mai departe ca să poți primi înapoi”, a mai spus el.

Cum a ajuns să fie unul dintre cei mai bogați influenceri de la noi

Dorian Popa a cunoscut succesul după apariția în serialul „Pariu cu Viața” și lansarea trupei Lala Band. Ulterior, și-a început și cariera solo, a început să apară în diverse emisiuni tv, să aibă concerte și, încet – încet, a devenit foarte popular pe rețelele sociale. În momentul de față, artistul e urmărit de 2,4 milioane de urmăritori pe Instagram, 417 mii pe Tik Tok și 2,17 milioane de urmăritori pe Youtube.

Citește și Dorian Popa a dat lovitura în imobiliare. Cu cât vinde o casă deja mobilată în Domnești și ce are de gând să facă cu câștigurile colosale

Vedeta are o listă de prețuri pentru firmele care vor asociere de imagine. Ținând cont de expunerea pe care o are, de comunitatea care îl urmărește și de rezultatele pe care le poate oferi, Dorian Popa se menține în topul celor mai bine plătiți influenceri. Ca să promoveze un produs printr-o fotografie pe Instagram, influencerul cere între 3.000 și 3.500 de euro, iar pentru promovarea unui produs printr-un clip, între 4.500 și 5.000 de euro. Pentru un giveaway pe Instagram cere între 5.000 și 10.000 de euro, iar pentru Instastory de 15 secunde 1.500 de euro.

Din banii câștigați constant din rețelele sociale, Dorian Popa și-a construit propria locuință, pe care a cheltuit peste 300.000 de euro, și-a luat un bolid de lux, un Lamborghini, tot de 300.000 de euro, și s-a lansat și în lumea afacerilor. S-a apucat de construit un adevărat complex rezidențial de case în Domnești, iar o casă o vinde cu 200.000 de euro.